Ako se pitate da li postoji način da kupite kvalitetan radijator da vas greje ove zime ili parfem zbog koga će se svi za vama okretati, odgovor je da - ima. Ananas asovi su svakog ponedeljka tu za vas!

Blic 24.10.2022

Čari ponedeljka su već uveliko poznate zbog Ananas asova. I ovog ponedeljka spremno vas čekaju da još jednom pokažu zašto je ponedeljak neodoljiv, zašto je divno kupovati na Ananas.rs i zašto su Ananasovi asovi demantovali sve koji nekada nisu voleli prvi radni dan u nedelji. I ovog ponedeljka, cene padaju, a raspoloženje raste. Ipak, Ananasovi asovi su uvek korak ispred, i imaju sjajan plan kako da se pripremite i za predstojeće hladne dane.

Dok obasjani oktobarskim suncem uživamo u Miholjskom letu, stavićemo torbu na rame i uputićemo se u jednu dugu šetnju. L.CREDI Torba Filiberta Shopper 1001639 901 20 teget je odličan izbor za razne prilike, i za svako godišnje doba. Po sniženoj ceni je možete kupiti za 7.728 dinara, a L.Credi je linija elegantnih torbi i novčanika, i brend duge tradicije na prostorima Nemačke i cele Evrope, koji od nedavno uživa pažnju i u našoj zemlji. Torba ima veliku glavnu

Pročitajte još

Ključne reči

Zabava, najnovije vesti »

ЋирилицаKorisnička podešavanja