(Video) "dok su me hapsili majka me je grlila": Rasta o zatvorskim danima, roditeljima, Ani Nikolić, sadašnjoj partnerki i Tari: "Nije mi prijatno da pričam ćerki, ali to je moja obaveza"

Blic 08.10.2023

Reper Stefan Đurić Rasta gost je emisije "Balkanskom ulicom" koja se emituje samo na Blic televiziji, na MTS kanalu 115, nedeljom u 16.30 sati u kojoj je otvoreno govorio o zatvorskim danima, filmu, brizi roditelja kada je uhapšen, posetama, kao i kako će svojoj ćerki Tari objasniti sve što se dogodilo u prethodnom periodu. Pomenuo je i bivšu suprugu Anu Nikolić, ali i sadašnju partnerku.

Kontroverzni reper Stefan Đurić Rasta u emisiji "Balkanskom ulicom", autroke i voditeljke Vesne Dedić, koja se emituje samo na Blic televiziji otvoreno je govorio o teškom periodu kroz koji je prošao, ali koji je priznaje očekivao da će se dogoditi. Slutio je tako nešto, na šta mu je majka, kada je uhapšen, kako kaže, i rekla u šali: "Sine, ako ćeš da budeš reper, ovo je moralo da ti se desi nekada u životu". - Moja podsvest je to negde osećala i ja sam i kumu pre

Pročitajte još

Ključne reči

Komentari

Zabava, najnovije vesti »

ЋирилицаKorisnička podešavanja