Stefan Mrvaljević za "novosti": Treba mi neka čarolija za tihe heroje - "Sa pravom se pozdravio, izabrao novinarstvo" (foto)

Večernje novosti pre 3 dana  |  Dušan Cakić

STEFAN Mrvaljević jedno je od omiljenih televizijskih lica, kog gledamo svakog radnog dana na Prvom programu Radio-televizije Srbije, u emisiji „Jedan dobar dan“. Popularni novinar i voditelj na početku razgovora za „TV novosti“ ističe da, iako je po struci pravnik i da je dugi niz godina radio kao pravni savetnik, napustio je tu profesiju i „bacio“ diplomu Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu, zarad poziva koji je njegov životni san.

Foto: Gordan Jović RTS *Gledamo vas u emisiji zabavnog programa RTS-a „Jedan dobar dan“, sa kolegama Jelenom Simić, Kristinom Radenković, Milicom Gacin, Ivanom Milenković i Stefanom Popovićem. Kako se osećate kada radite ovu emisiju? - Radim sve ono što nisam znao da mogu i da volim. Ume da bude i naporno, kao i svaki posao, ali se često osvrnem i kažem sebi „toliko dugo ti je u životu bilo dosadno i ravno, a sada ti je sve, samo nije dosadno“, pa lakše prebrodim

Pročitajte još

Ključne reči

Najnovije vesti »

ЋирилицаKorisnička podešavanja