Srpske majke su simbol ljubavi: Zbog Jasninih reči reči posvećenih majci, plače cela Srbija: "Izvini mama, nikad ti se nisam zahvalila""

Blic 07.10.2023

"Amerika me nije dočekala raširenih ruku. Vrata na koja sam pokucala nisu se otvarala. Muž je obećao mojim roditeljima da će se brinuti o meni, ali nije održao obećanje. Ostala sam sama sa malim detetom u dalekom svetu. Specijalizacija u Americi je nemilosrdna, radi se više od 80 sati nedeljno. A ja imam dete. Ko će da ga čuva? To se nikog ovde ne tiče.", reči su Jasne, Srpkinje čija priča pokazuje surovu stranu života "preko bare".

U svom autorskom tekstu za "Politiku", unutar rubrike "Moj život u inostranstvu", Jasna Đurišić Torez koja živi u Severnoj Karolini, opisala je kako je tekao njen život nakon odluke da se priključi bivšem mužu, sa sve malim detetom i specijalizaciji. Ona je na kraju uspela da se izbori za sebe, prošla je specijalizaciju, magistrirala, a kao glavni razlog tome, navela je svoju majku, koja joj se našla u trenutku kada su se svi problemi sveta sručili na nju. "Posle

Izbori »

Ključne reči

Zabava, najnovije vesti »

ЋирилицаKorisnička podešavanja