"Sramota sprečava druge kasumovićeve žrtve da istupe": Glumica iz BiH o stravičnom slučaju pedofilije u Sarajevu: "o tome se ćutalo godinama"

Blic pre 4 sati

Nakon šokantne ispovesti mladića u Narodnom pozorištu Sarajevo, koji je optužio poznatog glumca Moamera Kasumovića za pedofiliju, javnost je ostala zatečena. Iako je slučaj imao sudski epilog, otkriva se da on nije jedina žrtva. Pitanje koje sada ostaje jeste – koliko još žrtava nosi njegovu tajnu? Iz Sarajeva nam se u Jutro uključuje Vedrana Božinović, glumica i novinarka, iz Novog Sada dr Dušan Vuković, klinički psiholog, dok je u studiju advokat Jugoslav Tintor.

Vedrana Božinović, glumica i novinarka iz Sarajeva kaže da se javnost ne smiruje tamo zbog slučaja Moamera Kasumovića. "Ne, javnost se očigledno ne smiruje, i to ne samo u Sarajevu, nego u celom regionu," izjavila je gospođa Božinović u jutarnjem programu. "Ovo je slučaj koji je ponovo potresao javnost i izazvao mnogobrojne reakcije, potpuno opravdano, čini mi se." Ovaj slučaj je dobio dodatnu pažnju jer se radi o poznatoj osobi, što je, prema rečima gospođe

Povezane vesti »

Ključne reči

Komentari

Društvo, najnovije vesti »

ЋирилицаKorisnička podešavanja