"Zajedno smo došli, ti, tata i ja, i zajedno se vraćamo": Ponovo se oglasila majka preminule Helene Gavran (8): Potresnim rečima najavila povratak u Srbiju (foto)

Blic pre 1 dan

Malena Helena Gavran (8), koju smo upamtili po divnoj crvenoj kosici, preminula je 1. oktobra, posle petogodišnje borbe sa tumorom. Njen odlazak rastužio je sve koji su je poznavali barem i sa fotografije humanitarne fondacije čiji je bila korisnik i čime je ujedinila Srbiju, region i dijasporu, odakle su humani ljudi godinama skupljali novac kako bi se lečila u inostranstvu.

Nova muka koja je snašla Helenine roditelje u najtežem trenutku, bila je razlog da se putem humanitarnih licitacija nastavi prikupljanje novca i posle Helenine smrti, kako bi se pomoglo porodici male Zlatokose, kako su je svi zvali, da se pokriju troškovi transporta iz Rusije gde se lečila i dostojanstvenog ispraćaja kakav zaslužuje. Nova objava Helenine majke na Instagramu, govori da se u tome i uspelo. Ona se dirljivim rečima javila iz aviona. "Anđele naš

Rusija »

Ključne reči

Beograd, najnovije vesti »

ЋирилицаKorisnička podešavanja