"Nije lako doći do svega do čega smo došli": Vučić poslao snažnu poruku posle potpisivanja ugovora o solarnim elektranama (foto)

Večernje novosti pre 2 dana

PREDSEDNIK Republike Srbije Aleksandar Vučić nakon sastanka sa predstavnicima konzorcijuma kompanija Hyundai Engineering i UGT Renewables i potpisivanja Ugovora za realizaciju Projekta izgradnje bez upravljanja i održavanja samobalansiranih solarnih elektrana velikog kapaciteta, kojem su prisustvovali i predstavnici ambasade Republike Koreje, ambasade SAD i Korejske agencije za promociju trgovine i investicija - KOTRA Beograd.

Foto: Instagram - Veoma sam zadovoljan što danas prisustvujemo potpisivanju ovog ugovora, koji je deo najvažnijeg posla koji moramo da završimo pre 2027. godine, a tiče se energetske bezbednosti i sigurnosti i mogućnosti da imamo struju u vremenima koja dolaze. Pokušaćemo na svaki način da dodatno privučemo investitore, da uđemo u korak sa modernim vremenima i da dobro razumemo šta nas čeka u budućnosti, ne samo u sferi energije. Ovi pregovori traju dugo i nije

Pročitajte još

Ključne reči

Politika, najnovije vesti »

ЋирилицаKorisnička podešavanja