Na svirep način mučili i ubili decu, pa skončali iza rešetaka: Ista sudbina monstruma koji su Srbiju zavili u crno (foto)

Blic 08.07.2024

Danijel Jakupek, javnosti poznat kao jedan od najsvirepijih ubica u Srbiji, umro je danas u Specijalnoj zatvorskoj bolnici u Beogradu, dok je iza rešetaka bio zbog brutalnog ubistva Vasilija Trbovića (26) i njegovog sestrića Luke Opačića (5) u Novim Banovcima 2007. godine. Nažalost, on nije jedini svirepi ubica koji je zgrozio Srbiju zbog počinjenog dela, a koji je skončao na isti način u vreme izvršenja kazne.

Podsećamo, Jakupek je preminuo istog dana kad i Ninoslav Jovanović, u narodu poznat kao Malčanski berberin, pre 2 godine, a pored njih, istu sudbinu je doživeo i Mladen Ogulinac, koji je preminuo u zatvoru usled srčanog udara. - Jakupeku se pre nekoliko dana pogoršalo zdravstveno stanje zbog čega je bio premešten na interno odeljenje ove bolnice. Preminuo je u šok sobi internog odeljenja Specijalne zatvorske bolnice, a naložena je i obdukcija tela, nakon čega će se

Blic »

Hronika, najnovije vesti »

ЋирилицаKorisnička podešavanja