Izvor: Beta video arhiva vesti 07.01.2018

General Diković: Upozoreni smo od KFOR-a na moguće nemire

Beta video 07.01.2018
JEZERSKA MAHALA - ``U petak sam iz razgovora s komandantom Kfora došao do odredjenih informacija da u Kopnenoj zoni bezbednosti može doći do ugrožavanja bezbednosti, kao i na prostoru Kosova i Metohije. Srećom, za sada je sve mirno i stabilno i… »

Više se ne postavlja pitanje da li LIidl dolazi ili ne u Srbiju

Beta video 07.01.2018
BEOGRAD - Ministar trgovine Rasim Ljajić rekao je da će Lidl ove godine otvoriti prve objekte u Srbiji i ocenio da je to korisno za konkurenciju na srpskom tržištu, ali i za potrošače koji će imati veću mogućnost izbora. ``Više se ne postavlja… »

Vulin: Bez snažne i uspešne Vojske nema snažne i uspešne države

Beta video 07.01.2018
JEZERSKA MAHALA - ``Bez snažne i uspešne Vojske nema snažne i uspešne države, zato danas kada se radujemo miru i kada se svojim porodicama provodimo ovaj veliki i važan praznik, hoću da svi znate da mira, sigurnosti i stabilnosti nema u zemlji u… »

Vulin: Vojska Srbije će nastaviti da čuva mir i sigurnost svakog svog građanina

Beta video 07.01.2018
JEZERSKA MAHALA - ``Mi danas mislimo i na one koji nisu sa nama, i na one Srbe koji su u enklavama i na naše sunarodnike bez obzira gde oni žive i kako žive. Ispunjavamo svoju ulogu i obavezu da o njima brinemo. ``Vojska Srbije će nastaviti da čuva… »

Lidl je prvi diskontni trgovinski lanac

Beta video 07.01.2018
BEOGRAD - Ministar trgovine Rasim Ljajić je podsetio je Srbija do sada nije imala nijedan diskontni trgovinski lanac i da će ovo biti prvi. “To će biti koristi i za potrošače i za druge trgovinske lance, koje će morati više da se trude kako bi… »

Ljajić: Cilj da uredba o ukidanju rominga važi i za nas

Beta video 07.01.2018
BEOGRAD - ``Naše aktivnosti u dva pravca, da proširimo ovaj sporazum, eventulano da se priključi Albanija, tom sporazumu, da na taj način izvršimo dalji pritisak prema EU, da ova uredba o ukidanju rominga važi i za nas kao zemlje, koje se nalaze u… »

Ljajić: Kod nas šest puta viša cena odlaznog poziva, nego u zemljama EU

Beta video 07.01.2018
BEOGRAD - ``U EU od juna nema plaćanja romiga, pošto su cene korišćenja usluga mobilnih operatera u inostranstvu jednake onim u domaćem saobraćaju i iznose 3,2 evrocenta za minut odlaznog poziva. To znači da je kod nas šest puta viša cena… »

Partnerstvo sa Unicefom i projekat ``Bezbedan internet za celu porodicu``

Beta video 07.01.2018
BEOGRAD - Direktorka Telenora u Srbiji Ingeborg Ofsthus je rekla da je velika stvar koje je uradjenja je, kako je rekla, partnerstvo sa Unicefom i projekat ``Bezbedan internet za celu porodicu``. ``Cilj je da roditeljima i nastavnicima pomognemo da što… »

Telenor fondacija obeležila je 10 godina rada u Srbiji

Beta video 07.01.2018
BEOGRAD - Telenor fondacija obeležila je 10 godina rada u Srbiji, sa više od 200 projekata i 300 partnera, izjavila je direktorka Telenora u Srbiji Ingeborg Ofsthus (Øfsthus) ``Mi smo dotakli mnogo života tokom ovih 10 godina``, rekla je ona. Istakla… »