Izvor: Danas/Ekonomija arhiva vesti 07.01.2018

Prva tužba "kradljivca struje" pred sudom u Strazburu

Danas 07.01.2018
Pred Evropskim sudom za ljudska prava u Strazburu biće podneta, prema dostupnim informacijama, prva tužba građanina Srbije koji je od strane EPS Distribucije označen kao “kradljivac struje” i po tom osnovu isključen sa električne mreže. Tužbu… »

Blago iz vojvođanskih vrtova

Danas 07.01.2018
Zapitali smo se ko stoji iza imena "Vrtlari" i iza sjajnog slogana "Sa plantaže na stalaže". Ko je napravio onako dobar ajvar i pekmeze, koje je publika imala priliku da degustira u Medija centru Vojvodine kada je nedavno Predrag Koraksić Koraks primio… »

Putnici iz Srbije već tri dana čekaju na let iz Njujorka

Danas 07.01.2018
Dvadesetak putnika iz Srbije već treći dan u Americi čeka na let za povratak u Beograd. Avion Er Srbije je iz NJujorka trebalo da poleti 4. januara, ali je let, zbog snežne mećave, otkazan. U toj kompaniji rekli su za N1 da je grupu putnika s… »

Antić: Spremni za hladni talas

Danas 06.01.2018
Beogradske elektrane su spremne za hladni talas koji se očekuje u januaru, rekao je večeras ministar rudarstva i enegetike Aleksandar Antić, prilikom obilaska Toplane Novi Beograd, navodeći da su obezbeđeni energenti i obavljeni kvalitetni remonti… »

Vinči među pet najvećih

Danas 06.01.2018
Francuska kompanija Vinči Erports, koja je dobila koncesiju na 25 godina za upravljanje beogradskim aerodromom, je među pet najvećih međunarodnih firmi u toj oblasti. Ova firma je 2016. godine pružila usluge za više od 132 miliona putnika na svoja… »