Izvor: Pravda/Društvo arhiva vesti 07.01.2018

Vulin: Dobili smo dojavu od kfor, i sprečićemo svako nasilje!

Pravda 07.01.2018
Ministar odbrane Aleksandar Vulin izjavio je danas da se proveravaju sve informacije, dobijene od Kfora, da bi u Kopnenoj zoni bezbednosti za vreme božićnih praznika moglo doći do nemira i čini se sve da se bilo kakvo eventualno nasilje, ili bilo šta… »

Lončar: Evo za koje retke bolesti ćemo izdvojiti više novca za lečenje!

Pravda 07.01.2018
Ministar zdravlja Zlatibor Lončar izjavio je da Srbija sve više izdvaja za lečenje pacijenata koji boluju od retkih bolesti i da je ove godine za tu namenu obezbeđeno 1,5 milijardi dinara. Država je za ovu godinu preko budžetske linije izdvojila… »

Mala škola geopolitike dr Dragana Petrovića: Geopolitika Sredozemlja (video)

Pravda 07.01.2018
U novom serijalu produkcije "HelmCast", dr Dragan Petrović će u nizu predavanja-epizoda pokušati da građanima Srbije objasni istoriju GeoPolitike , to jest odnosa između istoka i zapada, severa i juga. U prvoj epizodi serijala obrađena je tematika… »

Stiže pojačanje: Elitne snage saa napuštaju Deir Ez Zor i grupišu se za ofanzivu u...

Pravda 07.01.2018
Elitna 104. vazduhoplovna brigada Republičke garde iz Sirijske arapske armije napustila je pokrajinu Deir Ez Zor nakon dugog raspoređivanja snaga, saopštila je vojska. Prema izveštaju, 104. brigada će se preseliti u istočni deo Damaska, gde će… »

Evo šta je Vučić otkrio o svojoj deci

Pravda 07.01.2018
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić otkrio je intimne detalje o svojoj porodici. Vučić je otkrio da mu pored silnih predsedničkih obaveza ostaje malo vremena za decu i da poslednjeg sina Vukana, koji se rodio 2017. godine, ne odvaja od starije dece. -… »