Izvor: Prva/Društvo arhiva vesti 07.01.2018

Ako danas planirate seks, nemojte nikako! Ne valja zbog...

Prva 07.01.2018
Praznici se uvek obeležavaju u krugu porodice, a ako ste mislili da jedan deo dana izdvojite za vođenje ljubavi sa partnerom, to vam nije pametno! Niki Goldstejn smatra da se taj čin može pretvoriti u neku vrstu obaveze, piše International Business… »

Ovnovi su u novoj nedelji magnetski privlačni, Blizanci na emotivnom raskršću

Prva 07.01.2018
Šta vaš horoskopski znak čeka od 8. do 15. januara, saznajte u nastavku. OVAN Hrana Privlače vas “jaki” ukusi, hrana sa puno začina – što pikantnije I ljuće, to bolje. Da, ovo može doneti probleme sa varenjem I stomakom, pa je potrebno da… »

Rođena sa retkim sindromom i zato nikada nije imala prijatelja - poslušajte njenu priču... (VIDEO)

Prva 07.01.2018
Halermen Strejf sindrom pogađa jednu osobu u pet miliona, a nažalost takvu sudbinu doživela je 20-godišnja Mišel Kiš. Od momenta kada se ona rodila, u svetu se znalo za 250 sličnih slučajeva. Njen sindrom uključuje i kranijalni poremećaj… »

Kalkulator putovanja: Klikni i saznaj koja je tvoja sledeća destinacija u 2018.

Prva 07.01.2018
Jednim klikom zavrtite digitalni „globus“ i otkrijte da li ćete se ove godine pakovati za tropsku plažu ili za urbane epicentre zabave... More ili planine? Neboderi ili seoska idila? Avantura u prirodi ili izležavanje na plaži? Kad je popis… »

Šta ste prvo videli na fotografiji otkriće šta vas čeka u životu!

Prva 07.01.2018
Da li ste sigurni da dobro poznajete sebe? Ovaj prost psihološki test će vam pomoći da utvrdite ko ste zaista, šta vam je potrebno od života i kako da postignete svoje ciljeve. Sve zavisi od prve stvari koju ste videli na slici. Lice Izuzetno ste… »

Uspon i pad kraljice pokera: Od Dikaprija do ruske mafije

Prva 07.01.2018
Bila je skijašica pa konobarica koja je pokrenula ilegalne poker večeri za elitu. A onda se spetljala sa ruskom mafijom... Moli Blum odrasla je u Koloradu, a njena odlučnost bila je vidljiva od malena. Razlog tome bio je njen otac koji je bio… »

Ako ste sklone CELULITU, ove 4 namirnice obavezno IZBEGAVAJTE!

Prva 07.01.2018
Fizika aktivnost i masiranje i te kako doprinose uklanjanju celulita, ali bez zdrave ishrane, ništa nema efekta. Ako ste sklone celulitu, držite se podalje od ovih namirnica: 1. Sokovi Godinama celulit postaje se izraženiji, zbog toga što vaše telo… »

Kako da izgledate dobro na porodičnoj fotografiji

Prva 07.01.2018
Trenutak koji se više neće ponoviti - sačuvan zauvek! Eto toliko je vredna fotografija! Uspomena koju ostavljate vašoj deci i unicima i njihovoj deci... Pa naravno da vam je stalo da lepo izgledate. Pročitajte sledeće savete i budite zadovoljne… »