Izvor: Sandžak haber arhiva vesti 07.01.2018

Bomba vezana za šine, stoji pruga Beograd – Bar

Sandžak haber 07.01.2018
Beograd — Na pruzi Beograd-Bar u popodnevnim satima je obustavljen saobraćaj kod Prijepolja zbog bombe koja je žicom vezana za šine, saznaje RTS. Kako navode, tri kilometra od grada, kod mosta Ljupča, otkrivena je postavljena ručna bomba, vezana… »

Sutra se završava prvi deo zimskog raspusta

Sandžak haber 07.01.2018
U 196 škola u Srbiji, u kojima su zaposleni primili umanjenu platu ili je uopšte nisu dobili, danas je potpuno obustavljen rad, potvrdio je za Anadolu Agency (AA) predsednik Unije sindikata prosvetnih radnika Srbije Dragan Matijević. (Kristina… »

Uhapšeni nakon skrnavljenja banjalučke džamije

Sandžak haber 07.01.2018
Banjalučka policija uhapsila je dvije osobe koje su 5.januara bacile iznutrice na džamiju u Bronzanom Majdanu kod Banje Luke. Uhpšene su osobe inicijala B.Č. (1965.) iz Prijedora i N.Š. (1965.) iz Banje Luke, potvrdila je danas Feni portparolka… »

Murić: Ispravljen propust u pasošima

Sandžak haber 07.01.2018
Ministarstvo Republike Srbije uvažilo je sugestije Stranke za Sandžak i odredilo da od sada u putnim ispravama u rubrici za državljanstvo stoji odrednica “državljanstvo Republike Srbije“, a ne „srpsko državljanstvo“, kako je to bio slučaj do… »

U Derventi na led-displejima osvanule poruke zločinca Ratka Mladića

Sandžak haber 07.01.2018
“Čestitke su objavljene na dvije lokacije, jedna je na Trgu pravoslavlja, a druga na zgradi autobuske stanice”, naveli su u Boračkoj organizaciji. Opštinska Boračka organizacija Dereventa objavila je na dvije lokacije na led-displeju čestitku… »

Detalji nove knjige / Melania Trump je slomljena, nije znala da je Donald vara

Sandžak haber 07.01.2018
Nakon što su ‘procurili’ detalji iz knjige ‘Vatra i bijes’, američki predsjednik Donald Trump (71) rekao je kako je to sve gomila ‘laži, krivih interpretacija i nepostojećih izvora’. Autor knjige Michael Wolff (64) nazvao je Trumpa… »