Putovanja arhiva vesti 07.01.2018

Sedam mesta gde su temperature od 20 stepeni stalna pojava

B92 07.01.2018
Dok svi pričaju o skijanju, vi počnite da pričate o plivanju i ako vam se ukaže prilika, otputujte na neka mesta gde i u prvom mesecu u godini sunce nezaustavljivo greje. Lansarote Na ovom kanarskom ostrvu temperature u januaru pokazuju 20 stepeni… »

Seksi Brazilke paradirale čuvenom Kopakabanom (foto)

Telegraf 07.01.2018
Na događaju su bili prisutni i poznati brazilski pevači, kao što su Alsioni i Martinjo da Vija. Muzičari i plesači iz najboljih 13 škola sambe u Riju de Žaneiru održali su danas paradu na plaži Kopakabana, u cilju promocije svetski poznatog… »

Ona je nova "najsrećnija putnica na svetu"

B92 07.01.2018
Nakon greške u vezi sa rezervacijom karata, jedna žena dobila je ceo avion samo za sebe. Putnica, koja je imenovana kao Bet, bila je jedina osoba na jednočasovnom letu od Ročestera u Njujorku do Međunarodnog aerodroma "Ronald Regan" u Vašingtonu… »

Putnici avio-kompanija zabranila ulazak zbog ružnih čizama

B92 07.01.2018
Popularne čizme "ag" (Ugg) nose se već godinama, a mnogi ih smatraju savršeno udobnom obućom za put. Ipak, australijska aviokompanija Kvantas ima malo drugačije mišljenje o izgledu svojih putnika. Džoan Kateral, pevačica engleskog benda "The Human… »

Ovde se baškario Versaće, a možete i vi (foto)

Mondo 07.01.2018
Pogledajte luksuz u kojem je uživao čuveni modni dizajner, ali i mesto na kojem je ubijen. The Villa Casa Casuarina je vila koju je Đani Versaće kupio 1992. godine za 2,9 miliona dolara, ali je u renoviranje i opremanje uložio još 33 miliona dolara… »

Ove stvari nikako ne radite u našoj zemlji

Vesti online 07.01.2018
Na popularnom sajtu Kvora nedavno je postavljeno pitanje "Šta turisti nikako ne smeju da urade ukoliko odluče da posete vašu zemlju?". Prenosimo neke od najboljih odgovora. Japan "U japanskoj kulturi, dom predstavlja zasebnu celinu u odnosu na… »

Šetnja po sokolovom Putu krsta

Večernje novosti 06.01.2018
Dragulji Podrinja manastir Soko i Soko-grad privlače hiljade poklonika i turista. Vidikovac krasi 12 metara visok pozlaćeni krst koji je darovao Horst Vrobel kao izvinjenje Srbima. NEZABORAVNA je jutarnja slika koju putnik vidi na drevnom karavanskom… »

Putnik uništio toalete fekalijama, avion morao prinudno da sleti

Telegraf 07.01.2018
Neverovatna situacija posle koje je moralo da dođe do prinudno sletanja u Aljasku. Američki avion prinudno je sleteo u Aljasku nakon što je muškarac na tom letu upropastio toalet fekalijama. Avion kompanije Junajterd erlajns leteo je iz Čikaga u Hong… »