Zabava arhiva vesti 07.01.2018

Samba muzičari paradirali plažom Kopakabana (VIDEO)

Beta 07.01.2018
Muzičari 13 najistaknutijih škola sambe iz brazilskog grada Rio de Žaneiro paradirali su gradskom plažom Kopakabana u cilju turističke promocije pred čuveni karneval koji će početi u februaru. Oni su se okupili na sceni ispred hotela "Kopakabana… »

U Tetovu prošle godine otkriveno 1.900 vozača bez dozvole

N1 Info 07.01.2018
Makedonska policija na području Tetova uhvatila je prošle godine 1.908 vozača koji su vozili bez položenog ispita i validne vozačke dozvole, preneli su danas lokalni mediji. U proseku mesečno je u tom gradu u severozapadnoj Makedoniji otkrivano po… »

U Izraelu pronađen preistorijski "raj"

Vesti online 07.01.2018
Arheolozi su pronašli stotine sekira, koje su ljudi koristili pre više od pola miliona godina u Želžuliji, severoistočno od Tel Aviva. Izraelski arheolozi otkrili su izuzetno dobro očuvan preistorijski lokalitet - "raj za lovce-sakupljače“, koji… »

Pogledajte Međunarodni festival leda (video foto)

Večernje novosti 07.01.2018
Međunarodni festival ledenih i snežnih skulptura u Harbinu zasenio je turiste dok su vatrometi osvetljivali noćno nebo iznad tog severoistočnog kineskog grada. Međunarodni festival ledenih i snežnih skulptura u Harbinu zasenio je turiste dok su… »

Dobitnik na američkoj lutriji osvojio 570 miliona dolara

Beta 07.01.2018
Dobitnik na američkoj lutriji "Pauerbol" (Powerball) osvojio je nagradu od 570 miliona dolara. Šest noćašnjih pogodaka za sedmi po veličini džekpot su 12, 29, 30, 33, 61 i 26. Dobitnik na lutriji može se opredeliti da novac primi u 30 godišnjih… »

Sasvim je moguće da već imamo najslađi video 2018. godine

Noizz 07.01.2018
Internet se svim srcem zaljubio u 20-mesečne četvorke iz Kanade koje su nam na najbolji način pokazale šta je to u stvari bezrezervna ljubav. Ebigejl, Mekajla, Emili i Grejs Veb, koje žive u gradiću Grand Preri u Alberti, prosto obožavaju da… »

Miloš Biković bio ateista: Čovek ne razume Božije puteve

Tračara 07.01.2018
Srpski glumac na privremenom radu u Rusiji Miloš Biković svake godine Božić proslavlja u krugu porodice, iako je otkrio da se on rodio u vreme kada njegova porodica nije verovala u Boga. “Nisam baš oduvek vaspitavan u tom duhu. Duh ateizma je… »

Ceca na božićnoj liturgiji: Folk diva se pričestila u Hramu Svetog Save

Blic 07.01.2018
Folk diva Ceca Ražnatović prisustvovala je božićnoj liturgiji u Hramu Svetog Save, a tom prilikom se i pričestila. Ceca je došla sa najbližima, a tom prilikom je svima čestitala Božić. Ceca se prvi put ove godine pričestila u Hramu, jer je njen… »

"Muškarac sa najvećim penisom je običan prevarant"

Blic 07.01.2018
Meksikanac Roberto Kabrera (55) tvrdi da ima najduži penis na svetu, zbog čega se i registrovao kao osoba sa invaliditetom jer mu navodno, veliki polni organ onemogućava rad. Međutim, jedan od vodećih meksičkih radiologa tvrdi da Kabrera laže… »

Ove svetske zvezde danas slave Božić

Vesti online 07.01.2018
Iako veliki broj svetski poznatih javnih ličnosti Božić obeležava po Gregorijanskom kalendaru, neki od njih, kao što su holivudski glumci Tom Henks i Kristijan Bejl, rijaliti zvezda Kim Kardašijan i manekenka Naomi Kambel, najveći pravoslavni… »