Arhiva » Vesti » Hot sport 14.01.2018

Zelenović: Tek moramo da pokažemo ono što stvarno znamo

Hot sport nedelja, 14. januar 2018.

Rukometni reprezentativac Srbije Nemanja Zelenović rekao je da je njegova ekipa previše grešila u meču protiv Hrvatske na početku Evropskog prvenstva i dodao da veruje da to nije prava slika nacionalne selekcije.

– Mnogo je lakše sada razmišljati nego posle utakmice, malo smo hladnije glave, prespavali smo noć… Nismo bili baš sasvim svoji u ovoj prvoj utakmici, ali šta je, tu je, idemo dalje. Moramo da dignemo glavu i da pokažemo naš kvalitet – rekao je Zelenović, prenosi Rukometni savez Srbije.

Rukometna reprezentacija Srbije izgubila je na otvaranju EP u Splitu od Hrvatske sa 22:32 (9:14), u utakmici prvog kola Grupe A na Evropskom prvenstvu.

– Imali smo previše grešaka i u napadu i u kontranapadu, što je Hrvatska iskoristila, ali verujem da to nije naša prava slika i da tek treba da pokažemo ono što stvarno znamo – rekao je Zelenović.

U drugom kolu Srbija će u nedelju igrati protiv Švedske, koja je na početku izgubila od Islanda sa 26:24.

– Mislim da je Švedska podjednako jaka ekipa kao Hrvatska, ali nisu to pokazali u prvoj utakmici. Izgubili su i mislim da je to jedno malo iznenadjenje, ali verujem da svako svakog može da pobedi u grupnoj fazi. Biće sigurno motivisani protiv nas… Podjednako su dobri na svakoj poziciji, i golmani i bevi i krila, moramo biti koncentrisani na svaki detalj – rekao je Zelenović.


Objavljeno na sajtu hotsport.rs »


Uvek ažurne informacije, zapratite naš Twitter nalog  

Ključne reči

Evropsko prvenstvo Hrvatska

©2018 Netmark d.o.o.