Izvor: BK TV/Društvo arhiva vesti 14.01.2018

Srbi ponovo na meti: Zapalili letinu samohranoj majci šestoro dece na KiM

BK TV 14.01.2018
Zavladao strah u južnoj srpskoj pokrajini. Na Kosovu i Metohiji ponovo je zapaljena letina jedne srpske porodice što je četvrti takav slučaj u poslednjih nekoliko dana. U Suvom Lukavcu zapaljeno je seno i štala koji pripadaju samohranoj majci… »

Ne smiruju se strasti oko Nemanjića: Oglasio se i Bujošević!

BK TV 14.01.2018
Generalni direktor precizirao zahtev RTS-a! "U dopisu koji sam dobio od Programskog saveta RTS-a nigde ne piše da se traži da se serija "Nemanjići" ne emituje dok članovi Programskog saveta ne pogledaju bar pet epizoda", izjavio je generalni direktor… »

Naslovne strane dnevnih listova: Prelistavanje štampe za 15. januar 2018. godine!

BK TV 14.01.2018
BKTVNews je za vas pripremio pregled naslovnih strana za 15. januar. Dnevna štampa u izdanjima za ponedeljak donosi ekskluzivne i aktuelne priče iz zemlje i sveta. Dnevni listovi u Srbiji u izdanjima za 15. januar pišu o novim detaljima ubistva… »

U Blacu startovala 12. međunarodna džipijada

BK TV 14.01.2018
U Blacu je danas startovala 12. Međunarodna manifestacija -Džipijada- Blace 2018. Manifestacija okuplja veliki broj simpatizera ovog vida rekreacije, koji su podstaknuti velikom ljubavlju prema terencima, auto trkama i željom za druženjem. Osnovni… »

I Vi sigurno imate ove dileme: Uz jednostavne savete ovog nastavnika rešićete roditeljske brige

BK TV 14.01.2018
Srđan Plavšić, nastavnik, odlučio je da vrlo jednostavno pomogne roditeljima u njihovoj možda i najvećoj brizi i dilemi. On je dao "konkretan predlog za sve roditelje koje su zvali iz škole da im kažu da njihovo lepo vaspitano dete pravi probleme… »

Veliki uspeh naše naučnice: Srpska forenzičarka među devet najboljih na svetu

BK TV 14.01.2018
Srpska naučnica u svetskom vrhu. Dr Dragana Zgonjanin Bosić iz Centra za sudsku medicinu, toksikologiju i molekularnu genetiku Kliničkog centra Vojvodine (KCV) na nedavno održanom Međunarodnom Kongresu Društva za forenzičku genetiku u Seulu… »

RHMZ izdao novo upozorenje na sneg i ledenu kišu! Putevi Srbije uputili apel (tabele+savet)

BK TV 14.01.2018
Neophodan oprez! Republički hidrometeorloški zavod izdao je upozorenje za područje jugoistočne Srbije na povećanje snežnog pokrivača za 15. januar. "Sutra se na jugoistoku Srbije očekuje povećanje visine snežnog pokrivača oko 10 cm, a na… »

Stanojević: Porodično nasilje obeležilo početak Nove godine

BK TV 14.01.2018
Poražavajući podaci! Koordinatorka Sigurne kuće u Beogradu Vesna Stanojević izjavila je da je od početka godine bilo nekoliko incidenta nasilja, u kojem je ubijena jedna devojka i slučaj porodičnog nasilja kada je nasilnik izvršio samoubistvo. Ona… »

RHMZ upozorava: Danas potencijalno opasno vreme širom Srbije! Potreban oprez!

BK TV 14.01.2018
Oprez! U većem delu Srbije, osim na severu, danas se očekuju potencijalno opasne vremenske prilike koje zahtevaju oprez. Kako je RHMZ najavio, na području skoro cele Srbije nastupiće žuti meteoalarm zbog mogućih snežnih padavina. Prema podacima… »