Izvor: BK TV/Politika arhiva vesti 14.01.2018

SNS: Usvojena lista za Beograd!

BK TV 14.01.2018
"Imamo obavezu da obezbedimo pobedu!" Na sednici Predsedništva i GO Beograd Srpske napredne stranke, danas je usvojena izborna lista za gradske izbore u Beogradu, pod nazivom "Aleksandar Vučić - Zato što volimo Beograd!", saopštila je ta stranka… »

Udarna vest! Vučić na RTS-u otkrio ko je prvi na listi za Beograd!

BK TV 14.01.2018
Konačno! Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras gostujući na RTS-u da će prvi na listi "Zato što volimo Beograd" za lokalne izbore u prestonici biti doktor Zoran Radojičić, direktor Tiršove. SNS: Usvojena lista za Beograd! "Prvi… »

Vučić otvorio dušu: Kada sam čuo njegove reči, samo što nisam zaplakao

BK TV 14.01.2018
Uživo na RTS-u! Predsednik Vučić rekao je da je najbolji komentar na izjavu Amfilohija da će "prodati Kosovo" dao patrijarh srpski Irinej. Oštre reakcije srpskih zvaničnika na izjave Amfilohija: Bavi se vradžbinama, živom Vučiću držao opelo… »

Evo ko je doktor Zoran Radojičić, prvi na listi SNS za Beograd

BK TV 14.01.2018
Profesor doktor Zoran Radojičić, prvi na izbornoj listi SNS za gradske izbore u Beogradu "Aleksandar Vučić - zato što volimo Beograd!", generalni je direktor i hirurg na Univerzitetskoj dečijoj klinici u Tiršovoj ulici u Beogradu i svakodnevno se… »

Vučić otkrio šta misli o seriji "Nemanjići"

BK TV 14.01.2018
Osvrnuo se i na veliko ostvarenje RTS-a Vučić: Pozajmiću ime Šutanovcu samo pod JEDNIM USLOVOM Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da je odgledao samo nekoliko minuta serije "Nemanjići" i da ne razume zašto se digla tolika… »

Vučić: Pozajmiću ime Šutanovcu samo pod jednim uslovom

BK TV 14.01.2018
Predsednik Vučić izjavio je večeras gostujući na RTS-u da će "pozajmiti" ime nekim listama, ukoliko su "oni koji stoje iza njih" spremni da kažu da su to liste "protiv Vučića". SNS: Usvojena lista za Beograd! Podsetimo, neki kandidati najavili su… »

"Njujork tajms" o Specijalnom sudu za OVK: Svi zločinci da odgovaraju!

BK TV 14.01.2018
Pokušaji kosovskih političara da ukinu Specijalni sud za ratne zločine, formiran da procesuira zločine koje su činili Albanci, prete da "naruše odnose" Prištine sa zapadnim saveznicima, objavio je danas "Njujork tajms". U tekstu pod naslovom "Oči… »

Stvaranje nove Jugoslavije, ali sa još jednom članicom?!

BK TV 14.01.2018
Da li je ovo moguće? Čuveni britanski novinar Nil Klark tvrdi da svi problemi u regionu proizilaze iz nasilnog raspada multietničke Jugoslavije u devedesetima, što je proces koji su zapadne sile podržavale, pa i aktivno ohrabrivale. Dok je NATO… »

Palma: Dačić sve više liči na Tita!

BK TV 14.01.2018
Dragan Marković, predsednik Jedinstvene Srbije kaže da predsednik SPS Ivica Dačić "sve više liči na Tita", koji je bio garant stabilnosti Jugoslavije, baš kao što je danas Dačić, kada je u pitanju Srbija. STVARANJE NOVE JUGOSLAVIJE, ali sa još… »