Izvor: Kurir/Balkan arhiva vesti 14.01.2018

Dodik: Nisam protiv SAD i EU! Samo se protivim držanju lekcija!

Kurir 14.01.2018
"Treba li da budem mekan prema onima koji nam vitalna nacionalna prava u kontinuitetu osporavaju? Ambasadori nisu države, iako ovde upravljaju situacijom. Nisam ja protiv Amerike, EU, bilo koga, ali jesam protiv njihovog razbacivanja, držanja predavanja… »

(Foto) hrvatski novinar apelovao u emisiji: Zaustavite mržnju u medijima!

Kurir 14.01.2018
Prema njegovim rečima, nije normalno da za psovanje i pretnje smrću na društvenim mrežama i u javnom prostoru niko ne odgovara. "Država može i mora sankcionisati medije koji dopuštaju i podstiču iživljavanje nad drugima. Portali koji u… »

Rešenje svih balkanskih problema: Nova SFRJ uz dodatak još jedne članice

Kurir 14.01.2018
Sve potencijalne krize koje sada prete Balkanu nisu krivica ruske politike nego su "posledice ranijih američkih i zapadnih intervencija i kampanja“. Dok se danas brani postojanje i teritorijalni integritet Bosne i Hercegovine, postavlja se pitanje… »

(Video) Tuča u crnoj gori za doček srpske Nove godine! Pogledajte snimak incidenta

Kurir 14.01.2018
On je prekinuo Mandićev govor uz psovku "J... mi se bre, za Novu godinu" i krenuo na Mandića, a odmah je reagovalo obezbeđenje. Iako su ga odmah sklonili sa bine, Mandić je poručio da se radi o sličnim incidentima kao i pre 20 godina kada je… »

Banjalučanka podmitila pogrešnog lekara: Odmah tražila povraćaj novca, a odgovor će vas iznenaditi

Kurir 14.01.2018
O tome svedoči i ova objava i na Fejsbuku mladića B.Đ., koji je često boravio na lečenju u Univerzitetskom i kliničkom centru Republike Srpske u Banjaluci. Poznanica je “potkupila” određenog doktora, dala mu je 100 evra da bolje paze na njenog… »

Došao iz Švedske na odmor u BiH, pa pronađen mrtav: Porodici rekao da ide sa prijateljem i nikad se nije vratio

Kurir 14.01.2018
On je poslednji put viđen u četvrtak oko 14 sati na području Vogošće, gde ima stan i gde je iz Švedske došao na odmor. On je porodici rekao kako ide da se vidi sa prijateljem, te se odvezao u crvenom džipu "micibuši" i od tada mu se gubi svaki… »

Neviđena tuča u štipu: Napali čoveka u kafani, a dokrajčili ga na operacionom stolu

Kurir 14.01.2018
Dok je Z.A. ( 30 ) sa svojom suprugom sedeo za stolom i ćaskao, odjednom mu je iza leđa prišao O.O. ( 32 ) i bez upozorenja počeo da ga udara. Policija je saopštila da se incident dogodio pola sata iza ponoći. Pobesneli O.O. je iznenađenog Z.A. sa… »

(Foto) kakva ideja: Parkirao se nasred trotoara i ostavio poruku da se iskupi, ali nisu svi bili oduševljeni

Kurir 14.01.2018
Ostavio je i poruku kako bi se opravdao: "Na misi sam". Fotografije je uslikala jedna prolaznica koju njegov potez nije impresionirao. "Parkirao je na trotoaru i nije moglo da se prolazi, a čak me je i video kada sam fotografisala. Rekao mi je da ne vidi… »

Okončana potraga kod maglaja: Pronađeno telo Esada Omersoftića koji je nestao u reci Bosni

Kurir 14.01.2018
U zeničkoj policiji je potvrđeno da je pronađeno telo, ali još ne mogu sa sigurnošću da potvrde da je reč o Omersoftiću. Omersoftić je u noći između 31. decembra i 1. januara automobilom sleteo u Bosnu, a za njegovim telom tragali su… »

Lider stranke nezavisnih grka: Grčka će o imenu Makedonije morati sama da odluči na referendumu

Kurir 14.01.2018
On u svojoj kolimni u listu Demokratija traži da se Makedonija ne uključi u ovo pitanje. "Grčki narod će morati da odluči o ovom pitanju bez presedana u istoriji čovečanstva” tvrdi on i smatra da svako koriščenje imena Makedonija će biti… »