Izvor: Kurir/Politika arhiva vesti 14.01.2018

Vučić na RTS: Beogradski izbori 4. ili 11. marta, nosilac liste Radojičić

Kurir 14.01.2018
"Sutra ili prekoustra će biti raspisani beogradski izbori. Datum će biti 4. ili 11. mart", najavio je Vučić gostujući na RTS. "Što se tiče liste, prvi je čovek koji nije ni u jednoj stranci, reč je o profesoru medicine koji je direktor… »

Njujork tajms: Oči sveta uprte u Kosovo, suditi svakom zločincu

Kurir 14.01.2018
"Njujork tajms" objavio je tekst u kome ukazuje da pokušaji kosovskih političara da ukinu Specijalni sud za ratne zločine, formiran da procesuira zločine koje su činili Albanci, prete da "naruše odnose" Prištine sa zapadnim saveznicima. U tekstu… »

Vulin: Dokazano da moja supruga ima tetku u Kanadi i da je stan isplaćen

Kurir 14.01.2018
Ministar odbrane Aleksandar Vulin izjavio je danas da je Uprava za sprečavanje pranja novca potvrdila da tetka njegove supruge u Kanadi postoji i da je isplato stan pre nego što je postao funkcioner. Uprava za sprečavanje pranja novca skinula je, po… »

Brnabićeva uoči raspisivanja beogradskih izbora: Spremna sam da se uključim u kampanju, biće vrlo prljava!

Kurir 14.01.2018
Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je da očekuje vrlo "prljavu kampanju" za izbore u Beogradu i najavila da će se uključiti u tu kampanju, u meri u kojoj joj to dozvoli njeno radno mesto. "Očekujem izuzetno prljavu kampanju u kojoj se ne biraju… »

Joksimovićeva uoči sutrašnje posete japanskog premijera: Srbija jedina zemlja van EU u koju dolazi Šinzo Abe

Kurir 14.01.2018
Srbija je jedina zemalja koja nije članica Evropske unije, a koju će u sklopu svoje petodnevne evropske turneje posetiti japanski premijer Šinzo Abe, izjavila je danas predsednica Centra za spoljnu politiku Aleksandra Joksimović. Ona je istakla da je… »

Provokacija poslanika PDD u skuštini Srbije Fatmir Hasani: Albanci na jugu Srbije žele da budu deo Kosova

Kurir 14.01.2018
BUJANOVAC - Narodni poslanik u Skupštini Srbije iz redova Partije za demokratsko delovanje (PDD), koja predvodi lokalnu vlast u Bujanovcu, Fatmir Hasani veruje da bi ogromna većina Albanaca na jugu Srbije bila za razmenu teritorije sa Kosovom, dok… »

(Video) Šutanovac i Rakić Vodinelić u Grockoj: Imamo plan kako da vratimo subvencije poljoprivrednicima

Kurir 14.01.2018
Predsednik Demokratske stranke (DS) Dragan Šutanovac kandidat za gradonačelnika Beograda je zajedno sa prvom na zajedničkoj listi Vesnom Rakić Vodinelić razgovarao je danas sa poljoprivrednicima u opštini Grocka i predstavio rešenja za razvoj… »

Vučić: Pogodile su me reči mitropolita Amfilohija i vladike Teodosija

Kurir 14.01.2018
Komentarišući izjavu mitropolita Amfilohija o Kosovu i Metohiji, predsednik Srbije rekao je da su ga reči mitropolita pogodile. Dodaje da je najbolji komentar na Amfilohijevu izjavu dao patrijarh srpski Irinej kome Vučić veoma zahvaljuje zbog toga… »

Čavić, Gurović, Branko kockica na listi SNS: Evo ko je sve podržao naprednjake na izborima u Beogradu

Kurir 14.01.2018
Direktor Univerzitetske dečje klinike u Tiršovoj ulici doktor Zoran Radojičić biće u samom vrhu liste Srpske napredne stranke za lokalne izbore u Beogradu, a Izvor iz vrha SNS kaže da je u prvih 55 na listi 35 intelektualaca. - Zoran Radojičić… »

(Kurir TV) ovako japanci pokazuju prijateljstvo: Evo zašto ih Srbi vole, iako su na dalekom Istoku!

Kurir 14.01.2018
Ovi susreti samo su nastavak dobrih diplomatskih odnosa sa "zemljom izlazećeg sunca", koje je još kralj Milan Obrenović inicirao 1882. kada je uputio pismo japanskom caru Meiđiju. Od tada Srbija neguje dobre odnose sa Japancima, koji su bili… »