Izvor: Lepota i zdravlje/Zabava arhiva vesti 14.01.2018

#trendalert: 5 načina da nosite tufne ove sezone!

Lepota i zdravlje 14.01.2018
Jedan od vodećih trendova 2018. godine, definitivno su tufne! Trend sedamdesetih i osamdesetih ponovo se vratio na modnu scenu i zavrteo pamet najvećim modnim ljubiteljima. Mi smo za vas odabrali pet trendi načina da ponesete tufne ove sezone: 1… »

Postoji 5 različitih načina da volite, ali za kakvu ljubav se treba boriti?

Lepota i zdravlje 14.01.2018
Svi znamo da je ljubav bojno polje, ali da li je svaka ljubav vredna borbe? Verovatno ne. Nije svaka ljubav ista i upravo zbog toga smo često u nedoumici šta je prava ljubav zapravo. Možda nije svaka ljubav ona prava, ali to ne znači da nije čista i… »

Da li Mesec utiče na naše zdravlje?

Lepota i zdravlje 14.01.2018
Mlad Mesec na nas deluje inspirativno, pobuđuje našu kreativnost i puni nas pozitivnom energijom, dok pun izaziva nesanicu i razne anksioznosti. Većina nas je čula za ponašanje prouzrokovano mesečevim menama, ali da li ste se ikad zapitali može li… »

Dnevni horoskop za 14.01. Blizanci su izrazito kreativni, a Vage deluju zanosno

Lepota i zdravlje 14.01.2018
Ovan Ljubav: Potrebna Vam je veća doza odlučnosti i samopouzdanja. Nema razloga da se opterećujete pogrešnim slutnjama. Posao: Dobre smernice vode ka praktičnom rešenju i poslovnom uspehu. Obratite pažnju na različite detalje i korisne sugestije… »

Detoksikacija organizma, neophodna nakon praznika

Lepota i zdravlje 14.01.2018
Da bismo funkcionisali kako treba i osećali elan, neophodno je da povremeno svoj organizam očistimo od toksina. Detoksikacija organizma preporučuje se do tri puta godišnje, a najpotrebnija nam je nakon novogodišnjih i božićnih praznika, kada smo se… »

8 grešaka zbog kojih ne možete da smršate

Lepota i zdravlje 14.01.2018
Sigurno vam se nekad dogodilo da ste trenirali i vodili računa o tačnom unosu kalorija u vaš organizam ali niste uspeli da smršate. Danas smo za vas izdvojili najčešće razloge zbog kojih mršanje ne uspeva. Unosite premalo vode Voda pomaže u… »