Izvor: Mondo/Politika arhiva vesti 14.01.2018

"Puca tikva": Kosovo gubi podršku SAD?

Mondo 14.01.2018
"Njujork tajms" objavio tekst u kome ukazuje da pokušaji kosovskih političara da ukinu Specijalni sud za ratne zločine, formiran da procesuira zločine koje su činili Albanci, prete da "naruše odnose" Prištine sa zapadnim saveznicima. U tekstu pod… »

Vulin: "Tetka" dokazana, protivnici šta ćete sad?

Mondo 14.01.2018
Ministar odbrane Aleksandar Vulin izjavio je danas da je Uprava za sprečavanje pranja novca potvrdila da tetka njegove supruge u Kanadi postoji i da je isplato stan pre nego što je postao funkcioner. Uprava za sprečavanje pranja novca skinula je po… »

Stiže pravi sneg!

Mondo 14.01.2018
Republički Hidrometeorološki zavod danas je izdao upozorenje da će u Srbiji sutra na jugoistoku zemlje biti povećana visina snežnog pokrivača. Sutra će u Srbiji biti oblačno i hladno, mestimično sa snegom, intenzivnijim na jugoistoku, uz dalje… »

"Pogodile su me reči Amfilohija, neću da krijem "

Mondo 14.01.2018
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je povodom izjave mitropolita Amfilohija da strahuje da politika predsednika države "vodi ka predaji Kosova i Metohije", rekao da su ga te reči zabolele i da je zbog njih bio na "ivici suza". Foto: YouTube/screenshot… »