Izvor: Nedeljnik/Politika arhiva vesti 14.01.2018

Ivan Tasovac o Vučiću: Bolje da te gnu ujede, nego da ne čuješ telefon kada te zove

Nedeljnik 14.01.2018
Na opasku da nije ispunio očekivanja "takozvane druge Srbije", Tasovac je uzvratio da ni "druga Srbija" nije ispunila njegova očekivanja. Direktor Beogradske fiharmonije Ivan Tasovac ne kaje se što je prihvatio funkciju ministra kulture i informisanja… »

Vučić otkrio ko će biti nosilac liste za Beograd: Direktor dečje klinike u Tiršovoj kandidat za gradonačelnika

Nedeljnik 14.01.2018
Na listi od prvih 20 biće 3 do 4 člana Srpske napredne stranke. Predsednik Srbije i SNS Aleksandar Vučić rekao je da će nosilac liste koja nosi njegovo ime na beogradskim izborima biti Zoran Radojičić. Rekao je da će izbori biti raspisani sutra… »

Ko je Zoran Radojičić, Vučićev adut za Beograd: Urolog koji se našao u Oksfordovoj enciklopediji uspešnih Srba

Nedeljnik 14.01.2018
Predsednik je Republičke stručne komisije za zdravstvenu zaštitu dece pri Ministarstvu zdravlja. Profesor doktor Zoran Radojičić, prvi na izbornoj listi SNS za gradske izbore u Beogradu "Aleksandar Vučić - zato što volimo Beograd!", generalni je… »

Skinuta oznaka tajnosti s dokumenta o stanu Vulina, ime osobe od koje je primio novac skriveno

Nedeljnik 14.01.2018
Oznaka tajnosti skinuta je po nalogu Poverenika za informacije od javnog značaja. Uprava za sprečavanje pranja novca skinula je oznaku tajnosti sa izveštaja o kontroli porekla novca kojim je ministar Aleksandar Vulin kupio stan, piše Insajder Oznaka… »

Premijer Japana od sutra u poseti Srbiji, Vučić domaćin

Nedeljnik 14.01.2018
Abe je prvi japanski premijer koji dolazi u Beograd od 1987. godine. Premijer Japana Šinzo Abe i delegacija japanskih privrednika počinju u ponedeljak posetu Srbiji. Abe će tom prilikom razgovarati sa predsednikom Aleksandrom Vučićem, premijerkom… »

Brnabić: Mislila sam da će Amfilohije prvo mene da izdvoji...

Nedeljnik 14.01.2018
Vlada i crkva su odvojeni i nemam nameru dalje da komentarišem njegove izjave, kazala je premijerka. Premijerka Ana Brnabić nije želela da komentariše izjavu mitropolita crnogorsko-primorskog Amfilohija koji je rekao da se on "ne bavi vradžbinama"… »