Izvor: Niške vesti arhiva vesti 14.01.2018

Pravoslavna Nova godina dočekana VESELO i bez problema (FOTO)

Niške vesti 14.01.2018
Doček Nove godine po Julijanskom kalendaru u niškom Parku „Sveti Sava“ prošao je u dobrom raspoloženju i bez problema, potvrđuju za Niške Vesti u Zavodu za hitnu medicinsku pomoć. Iako je na koncertu bilo više hiljada Nišlija, uglavnom… »

Čegarska bitka – Veliki poraz srpskog fronta

Niške vesti 14.01.2018
Godine 1807. ušlo se u velike ofanzivne operacije sa namerom da se što više naroda oslobodi u susednim krajevima, posebno u Novopazarskom, Niškom, Leskovačkom i Vidinskom pašaluku. Austrijska obaveštenja govore, navodno, o Karađorđevim uslovima… »

Ivica Tončev otvoreno o Radničkom i Evropi: „Učinićemo sve da navijači gledaju evropski Radnički u Nišu!“

Niške vesti 14.01.2018
Ove godine Radnički ima jasno definisan cilj – izlazak u Evropu, a broj bodova, plasman na tabeli i energija koja kruži unutar ekipe doprineli su tome da „Meraklije“ budu nikad bliže svom cilju. Od trećeg mesta deli ih samo bod, a polako… »

Abe Nišlije… Srećna vam nova 7526. god.

Niške vesti 14.01.2018
A što za srpsku novu godinu, deda mraz ne deli paketići? Nema prevozno srestvo? Kad bio onomad za onu belosvetsku NG…u Niš mu zapalili sanke. Srećna vam nova 7526 god. Kod nas samo izbori imamo više puta godišnje od dočeci. Od ovoliko… »

Branislav Jovanović: JKP Medijana opasano rupama?

Niške vesti 14.01.2018
„Kosovska i Daničićeva ulica pune rupa su najbolji primer kako gradska vlast pomaže javno komunalnom preduzeću “Mediana“. Ove ulice su ogledalo ove lokalne vlasti“, kaže Branislav Jovanović, odbornik koalicije „Niš, moj grad“ u… »

IVAN BOSILJČIĆ: Par stihova za nas (VIDEO)

Niške vesti 14.01.2018
Čudesan spoj koncerta i pozorišne predstave našeg popularnog glumca i njegovog benda, donosi trenutke za pamćenje! Upravo zbog toga miljenik ženske publike, održaće koncert baš za Dan žena, u Narodnom pozorištu u Nišu. Reč je o kombinaciji… »

U novom Kliničkom centru operisao i proslavljeni akademik

Niške vesti 14.01.2018
Jedan od najeminentnijih kolorektalnih hirurga u Evropi i svetu i najbolji hirurg, kada je reč o operacijama na debelom crevu, akademik, prof.dr Zoran Krivokapić, koji je svoju stručnost i umeće demonstrirao gotovo u svim poznatim svetskim bolnicama… »

Pešić: Niški studenti su dobrog zdravlja

Niške vesti 14.01.2018
Više od 37 hiljada studenata niškog Univerziteta sa privatnih i državnih fakulteta može da se leči u Zavodu za zdravstvenu zaštitu studenata. Većina njih to i čini, potvrđuje direktor ovog zavoda dr Radomir Pešić. “Studenti niškog… »