Izvor: Novi magazin/Zabava arhiva vesti 14.01.2018

Stvari koje muškarci rade nakon raskida

Novi magazin 14.01.2018
Svaki raskid je bolan, i svako ga doživljava na svoj način. Evo nekoliko stvari koje rade muškarci nakon što raskinu dugu romansu. Muškarci nisu skloni da pokazuju svoje emocije, ali to ne znači da ne pate posle raskida. Skloni su traženju ventila… »

Detoksikacija organizma, neophodna nakon praznika

Novi magazin 14.01.2018
Da bismo funkcionisali kako treba i osećali elan, neophodno je da povremeno svoj organizam očistimo od toksina. Detoksikacija organizma preporučuje se do tri puta godišnje, a najpotrebnija nam je nakon novogodišnjih i božićnih praznika, kada smo se… »

Zašto vaši kilogrami ne žele da odu?

Novi magazin 14.01.2018
Sigurno vam se nekad dogodilo da ste trenirali i vodili računa o tačnom unosu kalorija u vaš organizam ali niste uspeli da smršate. Danas smo za vas izdvojili najčešće razloge zbog kojih mršanje ne uspeva. Unosite premalo vode Voda pomaže u… »

Grčka se sprema da dozvoli upotrebu kanabisa u medicinske svrhe

Novi magazin 14.01.2018
Grčka se sprema da dozvoli upotrebu kanabisa u medicinske svrhe putem amandmana koji će uskoro biti podnet parlamentu i to bi trebalo da privuče investicije, izjavio je danas pomoćnik grčkog ministra poljoprivrede Janis Cironis. "Za nekoliko nedelja… »

Postoji pet različitih načina da volite, ali za kakvu ljubav se treba boriti?

Novi magazin 14.01.2018
Svi znamo da je ljubav bojno polje, ali da li je svaka ljubav vredna borbe? Verovatno ne. Nije svaka ljubav ista i upravo zbog toga smo često u nedoumici šta je prava ljubav zapravo. Možda nije svaka ljubav ona prava, ali to ne znači da nije čista i… »

Ed Širan i Dua Lipa favoriti za britansku muzičku nagradu Brit

Novi magazin 14.01.2018
Pevač Ed Širan koji je nedavno izdao treći album i mlada pevačica Dua Lipa favoriti su za britansku muzičku nagradu Brit osvojivši najviše nominacija, javila je agencija Frans pres. Širanov album "Divide", koji je rasprodat u Velikoj Britaniji… »

Zlatnik čeka prinovu u Smederevu

Novi magazin 14.01.2018
U novogodišnjoj noći po julijanskom kalendaru u Smederevu nije rođena nijedna beba, zbog čega je smederevski preduzetnik koji poklanja zlatnik i opremu prvorođenoj bebi, odlučio da poklon ostavi za sutra. Smederevski preduzetnik Zoran Ignjatović… »

Deca inteligenciju nasleđuju od majke

Novi magazin 14.01.2018
Dugotrajno istraživanje je otkrilo od kog roditelja deca nasleđuju inteligenciju. Stručnjaci već dugo znaju da inteligenciju "nosi" hromozom X, a žene imaju dva, dok muškarci samo jedan. Što znači da je veća verovatnoća da ćete inteligenciju… »

Sutra proglašenje dobitnika 64. NIN-ove nagrade

Novi magazin 14.01.2018
Dobitnik 64. NIN-ove nagrade za roman godine biće proglašen sutra u podne u Beogradu, a u najužem izboru za nagradu je pet romana. U najužem izboru za roman godine su: "Srodnici" (Laguna) Jovice Aćina, "Gorgone" (Geopoetika) Mire Otašević… »