Izvor: Prva/Društvo arhiva vesti 14.01.2018

RHMZ upozorava: Potencijalno opasno vreme širom Srbije

Prva 14.01.2018
U većem delu Srbije, osim na severu, očekuju se potencijalno opasne vremenske prilike koje zahtevaju oprez. Kako najavljuje RHMZ, na području skoro cele Srbije nastupiće žuti meteoalarm zbog mogućih snežnih padavina. Prema podacima RHMZ, snežne… »

Svi pričaju o SINDROMU MRTVE VAGINE, a mnogi ga nesvesno i PODSTIČU! O čemu je reč?

Prva 14.01.2018
Preispitajte svoje navike u seksu i zapitajte se. Dok se mnoga seksualna pomagala smatraju veoma dobrim za stimulisanje vagine, postoje određene sumnje da vibrator ima negativan uticaj. Mnogi su zagovornici mišljenja da prečesta upotreba vibratora… »

Nova nedelja: Ribe konačno preporođene, Vodolije stavljaju tačku na nesuglasice

Prva 14.01.2018
Šta vas očekuje na ljubavnom, zdravstvenom i poslovnom planu tokom nedelje od 15. do 22. januara. OVAN Hrana Kod Ovnova je i dalje naglašena želja za jakom, teškom, žestoko začinjenom hranom. Iako vam to može doneti manje tegobe sa želucem, više… »

Više nikada nećete piti iz HOTELSKIH ČAŠA! Procurio snimak njihovog čišćenja (VIDEO)

Prva 14.01.2018
Ako ste do sada koristili čašu za ispiranje usta prilikom pranja zuba, ili ste se iz nje počastile nekom žestinom iz hotelskog bara, sada više nećete! U jednom hotelu, kamera je snimila spremačice kako čiste čaše za piće četkom za toalet. Kada… »

Upoznajte najmanju divlju mačku na svetu

Prva 14.01.2018
Jeste da je divlja mačka, ali ovu biste slobodno mogli da mazite. Skoro 200 puta je manja od lava, a teška je jedva kilogram. Izgleda poput malog leoparda i živi na Šri Lanki i u Indiji. Jako je retka vrsta mačke, a njene oči su šest puta jače od… »

Zašto bogataši najviše vole jutro i šta prvo učine kada ustanu?

Prva 14.01.2018
Sprovedena je studija nad 233 milionera u svetu, Autor knjige “Rich Habits” (Navike bogataša) Tom Korli poslednjih pet godina je proučavao životne navike 233 milionera u svetu. Ustanovio je da bogati ljudi najviše vole jutro i tada ulažu najviše… »