Izvor: RT Kragujevac arhiva vesti 14.01.2018

Uz „Kerber“ u srpsku Novu godinu

RT Kragujevac 14.01.2018
Kragujevčani su srpsku Novu godinu dočekali na trgu kod Krsta uz koncert gupe „Kerber“, Pinkove zvezdice i nastup di-džejeva. Doček zaokružen vatrometom, organizovali su Muzički centar i Dom omladine pod pokroviteljstvom Grada Kragujevca. Uprkos… »

Humanitarne utakmice za Prvu kragujevačku gimnaziju

RT Kragujevac 14.01.2018
U sali Prve kragujevačke gimnazije, kragujevačka kompanija „Emisia konsalting“ i Klub američkog fudbala „Divlji veprovi“, organizovali su humanitarnu akciju, a prikupljen novac uputili obnovi Prve kragujevačke gimnazije, koja je pretrpela… »

„Halo bebe“ na usluzi roditeljima

RT Kragujevac 14.01.2018
Buduće mame širom Srbije pa i u Kragujevcu, uz pomoć savetovališta Deca Srbije, „Halo bebe“, dobijaju svojervrsnu podršku pri iščekivanju materinstva. Pored toga, i roditelji bolesnih mališana mogu da dobiju adekvetne odgovore na mnoga pitanja… »

„Inda“ u svom Kragujevcu

RT Kragujevac 14.01.2018
Kragujevačka glumica Nevena Ristić koja živi i radi u Beogradu nakon značajnih uloga u srpskim filmovima i serijama, režirala je i nekoliko muzičkih spotova a osim toga osnovala je putujuće pozorište „Vihor“. „Cvat lipe na Balkanu“… »

Kragujevčani veselo dočekali srpsku Novu godinu

RT Kragujevac 14.01.2018
Kragujevčani su po starom kalendaru srpsku Novu godinu svečano dočekali uz večeru i piće u mnogobrojnim kafićima i restoranima. Rapoloženje je bilo praznično a muzika uživo je još više doprinela da se Nova godina dočeka uz pesmu i igru a stara… »

Takmičenje sela u završnici

RT Kragujevac 14.01.2018
Manifestacija „Susreću se sela Šumadije“ ulazi u završnicu. U Donjoj Sabanti organizovano je drugo polufinalnale takmičenja sela u kome su se osim domaćina iz Sabante nametale i ekipe iz Dobrače, Grošnice i Županjevca. Dalji plasman obezbedili… »

Košarkašice Šumadije nastavile seriju poraza

RT Kragujevac 14.01.2018
Košarkašice Šumadije, jedinog kragujevačkog predstavnika u Prvoj ligi, nalaze se na pretposlednjem mestu na tabeli. Košarkašice Šumadije zabeležile su samo jednu pobedu u prvom delu takmičenja u Prvoj ligi i to protiv poslednjeplasirane ekipe… »

Izdvojeno 60 miliona za uređenje vrtića

RT Kragujevac 14.01.2018
Iz gradskog budžeta za 2018. godinu za rad Ustanove za decu „Nada Naumović“ i „Đurđevdan“ opredeljeno je 60 miliona dinara. Najveći deo ovog novca biće utrošen za tekuće održavanje objekata, rekonstrukcije prostora gde ima realnih… »