Izvor: Srbija danas/Društvo arhiva vesti 14.01.2018

Vulin: MUP i Vojska Srbije odlično sarađuju, Srbija i njeni građani bezbedni (foto)

Srbija danas 14.01.2018
Vlada Republike Srbije ceni hrabrost, požrtvovanje i napore da se očuva ugled naše zemlje. Ministar odbrane Aleksandar Vulin je u pratnji načelnika Generalštaba Vojske Srbije generala Ljubiše Dikovića i komandanta Kopnene vojske… »

Brzo i efikasno: Smuti od zelene jabuke, dovešće te do ravnog stomaka za čas!

Srbija danas 14.01.2018
Konzumiraj ga svako jutro, efekti su neverovatni! Niko ne voli tih nekoliko kilograma viška, pa se na sve moguće načine trudimo da ih se rešimo što pre. Uz pomoć ovog brzog i efikasnog napitka, možeš se rešiti naslaga na stomaku, za veoma kratak… »

Iznenađujuće: Naučnici otkrili - Ako ste rođeni u januaru, ovo vas totalno razlikuje od ostalih!

Srbija danas 14.01.2018
Složićete se sa tim. Tokom godina mnoga istraživanja potvrdila su da godišnje doba u kome je dete rođeno utiče na njegov razvoj. Lomljivost kostiju, psihičke bolesti, pa i inteligencija, jer zavise od sunca i vitamina D. Foto: Profimedia Na razvoj… »

Erotika! Nova učesnica Zadruge pokazala guzu! Direkt u kameru: Zadigla se haljinica, vidi se sve! (video)

Srbija danas 14.01.2018
Opa! Sinoć je u "Zadrugu" ušla majka Teodore Džehverović, Gordana, koja je pre ulaska rekla da ima nameru da podrži vezu svoje ćerke sa Anđelom Rankovićem. Ona je već počela da savetuje svoju ćerku u vezi sa ponašanjem u rijalitiju, ali… »

To nam se baš sviđa! Naučno dokazano da čaša vina našem telu radi isto što i 1 sat u teretani!

Srbija danas 14.01.2018
Održava tonus mišića. Najnovije istraživanje Univerziteta Alberta u Kanadi (University of Alberta) kaže da efekat jedne čaše crnog vina može da se poredi sa celim satom vežbanja u teretani! Stvar je u tome što resveratrol koga ima u crnom vinu… »