Izvor: Srbija danas/Zabava arhiva vesti 14.01.2018

Umesto Jovane i ružice: Parovi imaju novog voditelja - prvi muškarac, dobro poznata faca! (Foto)

Srbija danas 14.01.2018
Iznenađenje. U rijalitiju vodeću ulogu imaju žene, četiri voditeljke - Bojana Ristivojević, Jovana Jeremić, Anđela Lakićević, komšinica Zaga i odnedavno Ružica Veljković. Foto: TV Happy printscreen/Parovi Emisiju "Upoznajte Parove" odskora… »

Prestravljeni turisti: Ogromna zver se kretala pravo ka njihovom čamacu, a onda... (video)

Srbija danas 14.01.2018
Našli se oči u oči sa smrtonosnom nemani! Opuštena vožnja rekom se pretvorila u pravi pakao za ove turiste. Oni su se vozili čamcem niz reku Čobe u Bocvani, a za uplaćenu vožnju su dobili i više nego što su očekivali. Jedan turista je snimao… »

Putnici se sledili, zar on ovde?! Nekada najmoćniji čovek Jugoslavije uslikan u troli 41? (foto)

Srbija danas 14.01.2018
Da li je moguće ovo?! Putnici u trolejbusu 41 videli su nesvakidašnji prizor. U putu do posla gradskim autobusom možemo videti različite likove i različite komične situacije. Često, ovakve doživljaje ne može da zameni ni najluskuzniji automobil… »

Šokantno priznanje učesnika parova! Izneo detalj o odnosu sa majkom - blamčina! (Foto)

Srbija danas 14.01.2018
Pa, gde se to priča? I radi? Mladen Vuletić je tokom jutarnje kafice u "Parovima" na temu grešaka dao svoje mišljenje. On smatra da svako pravi greške i da je to sasvim normalno, ali da je svoje greške skupo plaćao. Priznao je da mu je majka dosta… »

Prepao je babu pištoljem - starica mu se osvetila tako da će pamtiti ceo život! (video)

Srbija danas 14.01.2018
Nema šale sa penzionerima. O penzionerkama da ne pričamo. Lepo je kad stari ljudi održe mladalački duh, a to se može videti na ovom snimku. Ona i njen (pretpostavljamo) unuk se upucavaju uz pomoć plastilnog pištolja, i očigledno da je to za njih… »

Da li ste nekoga mikro-prevarili? Verovatno - da! Ovo je najnovija vrsta preljube!

Srbija danas 14.01.2018
Zapravo, postoji oduvek - a sad su joj dali ime. Godina 2017. bila je godina užasnih trendova u vezama, a ništa bolje nije krenulo ni u novoj godini. Nakon "sidebarring"-a, "ghosting"-a i "cushioning"-a, sad se priča o mikro-varanju, a velike su šanse… »

Otkrila u tajnoj sobi: Ovo je pravi razlog ulaska Zorice Dukić u Parove (foto)

Srbija danas 14.01.2018
Puca visoko. Zorica Dukić sinoć je iznenadila sve svojim ulaskom u vilu. Rijaliti zvezda vratila se u vilu kao takmičar, dok je pre nekoliko dana bila specijalni gost. Svi su pratili njeno ponašanje, a posebno njen odnos sa Nenadom Marinkovićem… »

Misterija dočeka sng u vili! Pilo se, pevalo se! "Rekla mi produkcija, smiri se!" a šta se onda desilo?! (video)

Srbija danas 14.01.2018
Nestali! Atmosfera na dočeku Srpske nove godine u luksuznoj vili "Parova" bila je fantastična! Učesnici su igrali, pevali, a neki su se opustili i uz dobru kapljicu. Ipak, fanovi su primetili da se desilo nešto neobično. U jednom trenutku mogli su… »

Stara ljubav zaborava nema! Zorica ponovo u Parovima, Gastoz je grli! A Naida? Poludeće! (foto)

Srbija danas 14.01.2018
Varnice već sevaju. Iako se činilo da će se Zorica Dukić i Nenad Marinković Gastoz izbegavati tokom žurke povodom pravoslavne Nove godine u "Parovima", oni su se najopuštenije zabavljali. Gastoz se opustio uz muziku i dobro društvo, a koliko je… »

Trudna, a ne smiruje se! Miljana Kulić juri slavnog srpskog folkera! Neverica! A on oženjen - još!

Srbija danas 14.01.2018
Odavno zaljubljena! Nedavno diskvalifikovana učesnica "Parova", trudna Miljana Kulić bacila se u potragu za pevačem Darkom Lazićem, koji se još nije razveo od supruge, pevačice Ane Sević, sa kojom već neko vreme, bar sudeći po pisanju medija, ima… »