Izvor: Beta video arhiva vesti 16.01.2018

Kovčeg sa telom Olivera Ivanovića dovezen u prostorije Gradjanske inicijative SDP

Beta video 16.01.2018
KOSOVSKA MITROVICA - Nešto pre 18.30 večeras kovčeg sa telom lidera Gradjanske inicijative ``Srbija, demokratija, pravda`` Olivera Ivanovića dovezen je u prostorije Inicijative u severnom delu Kosovske Mitrovice. Kovčeg su dočekali članovi… »

Dačić: Ubistvo Ivanovića bezuman teroristički akt

Beta video 16.01.2018
PODGORICA - ``Zatekla me je vest pri dolasku u Cru Goru o ubistvu Olivera Ivanovića. To je jedan bezuman teroristički akt koji ugrožava stabilnost ne samo na severu Kosova i Metohije, već i celog regiona``, kazao je ministar spoljnih poslova Ivica… »

Pravi gospodar na Kosovu nije Tači ili Haradinaj već Kadri Veselji

Beta video 16.01.2018
``Pravi gospodar na Kosovu nije Tači ili Haradinaj već Kadri Veselji koji govori da se Albanci neće zaustaviti do Niša. Mi smo razumeli te pretnje i dobro smo ih shvatili, kao i ćutanje onih koji su trebali odmah da reaguju. Naš odgovor je da neće… »

Kosovska policija kaže da je našla dokaze u vezi sa ubistvom Olivera Ivanovića

Beta video 16.01.2018
KOSOVSKA MITROVICA - Kosovska policija je u Kosovskoj Mitrovici na mestu napada na lidera Gradjanske inicijative Srbija, demokratija pravda Olivera Ivanovića (64) našla ``odredjene dokaze koji će se korisititi u daljem toku istrage``, rekao je… »

Vučić: Nije bilo saznanja o direktnim pretnjama Oliveru Ivanoviću

Beta video 16.01.2018
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da srpske bezbednosne službe nisu imale saznanja o postojanju direktnih pretnji lideru Gradjanske inicijative SDP Oliveru Ivanoviću. Vučić je na konferenciji za novinare kazao da je… »

Lekari: Ivanović primljen sa pet prostrelnih rana, smrt konstatovana u 9.15

Beta video 16.01.2018
KOSOVSKA MITROVICA - Direktor Kliničko-bolničkog centra u Kosovskoj Mitrovici Milan Ivanović izjavio je da su lekari te zdravstvene ustanove u 9.15 konstatovali smrt predsednika Gradjanske inicijative SDP Olivera Ivanovića. Milan Ivanović je na… »

Rakić: Pucanj u Ivanovića pucanj u svakog Srbina koji nije želeo da napusti svoje ognjište

Beta video 16.01.2018
KOSOVSKA MITROVICA - Gradonačelnik opštine severna Mitrovica Goran Rakić rekao je da je pucanj u Olivera Ivanovića pucanj u svakog Srbina koji nije želeo da napusti svoje ognjište. (pokrivalice/CH1) Beta/TV Most… »

Radulović: Vučić nije govorio kao predsednik Srbije

Beta video 16.01.2018
BEOGRAD - „Slušao sam upravo konferenciju za medije predsednika SNS-a, Aleksandra Vučića. Moram da kažem, to nije govorio predsednik Srbije, to je očigledno govorio predsednik SNS-a”, rekao je predsednik pokreta Dosta je bilo (DJB) Saša… »

Dačić se sastao sa MSP Crne Gore

Beta video 16.01.2018
PODGORICA - Ministri spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić i Crne Gore Srdjan Darmanović razgovarali su danas u Podgorici. Preuzet materijal (pokrivalice) GOV.ME… »

Građani pale sveće ispred kuće Olivera Ivanovića

Beta video 16.01.2018
KOSOVSKA MITROVICA - Ispred kuće Olivera Ivanovića u Kosovskoj Mitrovici okupljaju se građani i pale sveće. (pokrivalice) Beta/TV Most… »