Izvor: Glas Zapadne Srbije arhiva vesti 16.01.2018

Ubijen Oliver Ivanović

Glas Zapadne Srbije 16.01.2018
Nepoznati napadači upucali su Olivera Ivanovića jutros u Kosovskoj Mitrovici, a on je ubrzo podlegao povredama, potvrđeno je "Blicu". Lider Građanske inicijative "Srbija, demokratija, pravda" Oliver Ivanović ubijen je u pucnjavi koja se jutros oko… »

Vučić: Teroristički akt, Srbija da učestvuje u istrazi

Glas Zapadne Srbije 16.01.2018
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je ubistvo Olivera Ivanovića teroristički akt i da će se Srbija prema tom aktu tako i odnositi. Obraćajući se medijima nakon sednice Saveta za nacionalnu bezbednost, održane nakon ubistva Olivera… »

Od aprila turističkim vozom sa Gradske plaže do Staparske banje

Glas Zapadne Srbije 16.01.2018
Užice - Članovi Gradskog veća dali su svoju saglasnost na predlog godišnjeg Programa za zaštitu i unapređenje životne sredine, te će sada Program biti upućen resornom Ministarstvu radi dobijanja i njihove saglasnosti. Prihvaćena je inicijativa… »

Hitna sednica Saveta za nacionalnu bezbednost, Vučić se u 13 časova obraća medijima

Glas Zapadne Srbije 16.01.2018
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić zakazao je za 12 sati hitnu sednicu Saveta za nacionalnu bezbednost zbog ubistva Olivera Ivanovića. Vučić će se obratiti medijima u 13 sati zbog ubistva lidera Građanske inicijative "Sloboda, demokratija, pravda"… »

Izbori u Sevojnu zakazani za 4. mart

Glas Zapadne Srbije 16.01.2018
Užive/Sevojno - Branislav Mitrović, predsednik Skupštine grada Užica, raspisao je danas izbore za odbornike u gradskoj opštini Sevojno, koji će se održati 4. marta, saopšteno je na sajtu grada Užice. Na ovim, drugim lokalnim izborima od osnivanja… »

Bez takmičenja za Časni krst

Glas Zapadne Srbije 16.01.2018
Valjevo – Prvi put u Valjevu neće povodom Bogojavljenja biti organizovano takmičenje za Časni krst na brani reke Gradac kod Valjeva. Sveštenik Dejan Tripković u ime svetosavske omladinske zajednice, Valjevske eparhije koja je do sada organizovala… »

Bez problema sa snegom u Srbiji

Glas Zapadne Srbije 16.01.2018
Na području Moravičkog okruga koji obuhvata grad Čačak i opštine Gornji Milanovac, Ivanjicu i Lučane sneg koji je juče padao od kasnih popodnevnih sati do iza ponoći nije izazvao veće poteškoće u saobraćaju, rekao je za Glas zapadne Srbije… »

Proslava obeležavanja 165 godina od osnivanja varoši

Glas Zapadne Srbije 16.01.2018
Gornji Milanovac - Opština Gornji Milanovac obeležava 17. januara, 165 godina od osnivanja varoši. Grad Gornji Milanovac, centar takovskog kraja, osnovan je sredinom 19. veka ukazom kneza Aleksandra Karađorđevića. Između tri moguće lokacije za… »

Obradović: Srbi na Kosovu imaju veći problem od Srba kriminalaca nego od Šiptara

Glas Zapadne Srbije 16.01.2018
Čačak - Ubistvo Olivera Ivanovića je jedan tragičan događaj koji najbolje svedoči činjenicu da nema bezbednosti i mira za Srbe na Kosovu i Metohiji, i to nam govori da je zapravo Briselski sporazum i sve što je u međuvremenu pregovarano u Briselu… »

Tandir: Napadaju me jer sam najpopularniji Bošnjak, Mekić tvrdi da Micanović ima kockarske dugove? Gačević medijima preti…

Glas Zapadne Srbije 16.01.2018
Prijepolje - U prilogu Sandžak televizije Samir Tandir tvrdi da je najpopularniji Bošnjak, i da su zbog istorijskog rasta popularnosti njega i stranke usledili napadi kako je rečeno u prilogu ,,Fantomskih medija“ misleći na Glas zapadne Srbije i PP… »