Izvor: Jugmedia arhiva vesti 16.01.2018

Učenica iz Vranja osvojila prvu nagradu u Bugarskoj

Jugmedia 16.01.2018
Jefimija Najdić, učenica vranjske Gimnazije „Bora Stanković“, osvojila je prvo mesto na međunarodnom konkursu u Bugarskoj za najbolje napisan esej u čast rođenja Isusa Hrista „A child was born, a Son was given to us“ – Dete je rođeno, sin… »

Učenik skočio kroz prozor škole

Jugmedia 16.01.2018
Petnaestogodišnji L.Lj. učenik prve godine Hemijske škole u Vranju, skočio je sinoć kroz prozor učionice na prvom spratu i zadobio lakše telesne povrede. Incident se desio u popodnevnoj smeni na sedmom času, kada je profesor zatražio od učenika… »

Zorana Mihajlović: Obilaznica će biti završena jer je jako važna za Leskovac (VIDEO)

Jugmedia 16.01.2018
Za završetak kompletne obilaznice oko Leskovca neophodno još 195 miliona dinara, a Potpredsednica Vlade Srbije i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović, obećala je tu pomoć. Mihajlovićeva je kazala da projekat… »

BEZOSEĆAJNA GRADSKA UPRAVA? Otkaz samohranoj majci koja boluje od karcinoma

Jugmedia 16.01.2018
Na spisku od 99 ljudi koji zbog racionalizacije u lokalnoj samoupravi ostaje bez posla, našla se Mira Stojanović iz sela Ribince kod Vranja, samohrana majka dvoje dece i žena koja boluje od karcinoma. Zaprepašćena takvom odlukom rukovodilaca… »

TUŽNA SRAMOTA Na pomen Oliveru Ivanoviću malobrojne Nišlije, leskovačke demokrate, pusto Vranje i kordon policije

Jugmedia 16.01.2018
Iako je celokupna srpska javnast, naročito na jugu Srbije, zgranuta i pretužna zbog današnjeg ubistva jednog od lidera kosovskih Srba Olivera Ivanovića u Kosovskoj Mitrovici, na pomenu ovog političara u Leskovcu i Nišu večeras se okupio neznatan… »

Društveni centar pruža podršku u obrazovanju dece

Jugmedia 16.01.2018
U Društvenom centru u Lepenici kod Vladičinog Hana, u toku je realizacija projekta “Unapređenje rada Društvenog centra”, koji za cilj ima pružanje podrške obrazovanju deci sa tendencijom ranog napuštanja obrazovanja i učenicima sa slabijim… »

Episkop niški na Bogojavljenje u Vlasotnicu

Jugmedia 16.01.2018
Tradicionalno dvanaesto po redu plivanje za Časni krst u Vlasotincu, održaće se u petak 19. januara od 12 sati na reci Vlasini, a svoje prisustvo ovom događaju potvrdio je i vladika niški Arsenije. Na vlasotinačkoj brani svake godine okupi se… »

PSG zabrinut zbog eskalacije stranačkog zapošljavanja u Vranju

Jugmedia 16.01.2018
Pokret slobodnih građana (PSG) u Vranju, izdao je danas saopštenje za medije u kome izražava duboku zabrinutost zbog eskalacije stranačkog zapošljavanja u javnom sektoru, naročito u samoj Gradskoj upravi, jer je krajem prošle godine pod izgovorom… »

Za Zoranu Mihajlović sigurna kuća u Leskovcu primer kako se boriti protiv porodičnog nasilja

Jugmedia 16.01.2018
Sigurna kuća u Leskovcu dobar je primer saradnje Centra za socijalni rad, policije i tužilaštva i jedino na taj način možemo uspešno da se borimo protiv ovog problema, kazala je danas Potpredsednica Vlade Srbije i predsednica Koordinacionog tela za… »

Arsić obišao policiju na terenu

Jugmedia 16.01.2018
Predsednik opštine Medveđa Nebojša Arsić, u protekloj nedelji obišao je punktove policije na administrativnoj liniji sa Kosovom i Metohijom, u Sponcu i Medevcu, i u otvorenom razgovoru sa pripadnicima policije saznao kakvo je stanje na terenu. “I… »