Izvor: Jug press arhiva vesti 16.01.2018

Učenik koji je iskočio kroz prozor učionice u stabilnom je stanju

Jug press 16.01.2018
VRANJE Učenik Hemijsko-tehnološke škole u Vranju, L.LJ. (16) koji je povređen, u ponedeljak uveče, kada je na sedmom času skočio kroz prozor učionice sa visine od preko četiri metra, u stabilnom je zdravstvenom stanju i nema težih povreda, kažu… »

Vranjska gimnazijalka osvojila prvu nagradu u Bugarskoj

Jug press 16.01.2018
VRANJE Učenica trećeg razreda Gimnazije „Bora Stanković“ u Vranju, Jefimija Najdić osvojila je prvu nagradu za esej na međunarodnom konkursu u Bugarskoj. Jefimijin esej na temu „Dete je rođeno, sin nam je dat“ koji je posvećen rođenju… »

Zorana Mihajlovic u Leskovcu

Jug press 16.01.2018
LESKOVAC Leskovac je jedan od najboljih gradova kada govorimo o popisu objekata, o ozakonjenju i o izdavanju gradjevinskih dozvola, izjavila je danas na konferenciji za novinare potpredsednica Vlade Srbije i ministarka za gradjevinarstvo, saobraćaj i… »

Oliver Ivanović za JUGpress : Srbi se sada više plaše Srba nego što su se plašili radikalnih Albanaca

Jug press 16.01.2018
KOSOVSKA MITROVICA-LESKOVAC Ivanović: Srbi se sada više plaše Srba nego što su se plašili radikalnih Albanaca Ivanović: Srbi se sada više plaše Srba nego što su se plašili radikalnih Albanaca AUTORA: JUGPRESS OKTOBAR 16, 2017 KOSOVSKA MITROVICA… »

Savetovalište za trudnice pruža pomoć budućim mamama

Jug press 16.01.2018
NIŠ Nova grupa polaznica Savetovališta za trudnice Službe za zdravstvenu zaštitu žena Doma zdravlja Niš počela je sa radom. Savetovalište za psiho-fizičku pripremu trudnice za porođaj vodi edukovana akušerska sestra-tehničar. U timu radi i… »

Otadžbina: Vodili su nevidjeno brutalnu kampanju protiv Olivera Ivanovića

Jug press 16.01.2018
Narodni pokret Srba sa Kosova i Metohije „Otadžbina“ najoštrije osuđuje ubistvo Olivera Ivanovića, jednog od lidera Srba na Kosovu i Metohiji. Narodni pokret Srba sa Kosova i Metohije „Otadžbina“ podseća građane Srbije da su članovi… »

Formirane komisije za dodelu subvencija, Kamberi najavio kontrolu korisnika

Jug press 16.01.2018
BUJANOVAC Na prvoj ovogodišnjoj sednici Opštinskog veća, održanoj u petak, imenovane su opštinske komisije koje će odlučivati o dodeli podsticajnih sredstava za poljoprivrednike i male preduzetnike. Po odluci o budžetu opštine za 2018. godinu, za… »

U leskovačkoj Odžakliji služen pomen za Olivera Ivanovića

Jug press 16.01.2018
LESKOVAC Uz sasluženje trojice sveštenika večeras je u leskovačkoj crkvi Odžakliji održan pomen za srpskog političara Olivera Ivanovića koji je jutros ubijen u Kosovskoj Mitrovici. Skupu , koji je sazvan preko društvenih mreža, prisustvovalo je… »

Bogdanović: Oliver je bio čovek za mir i toleranciju

Jug press 16.01.2018
LEPOSAVIĆ Nekadašnji ministar za Kosovo I Metohiju , sada poslanik Socijaldemokratske stranke u Skupštini Srbije Goran Bogdanović rekao je za JUGpress da ga je strašno potreslo ubistvo Olivera Ivanovića , za koga je rekao da su bili “prijetelji I… »

Niš se redovno čisti od snega i leda

Jug press 16.01.2018
NIŠ Sneg koji je tokom jučerašnjeg popodneva i noći padao u Nišu naneo je nove nanose na niškim ulicama i trotoarima. Jutro je osvanulo sa zaleđenim trotoarima i raskvašenim snegom po saobraćajnicama. Komunalna policija upozorila je i pozvala sve… »