Izvor: Prva arhiva vesti 16.01.2018

Specijalna emisija na Prvoj u 13h povodom smrti Olivera Ivanovića; hitna sednica Saveta za nacionalnu bezbednost u podne

Prva 16.01.2018
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić zakazao je u podne hitnu sednicu Saveta za nacionalnu bezbednost zbog ubistva Olivera Ivanovića. Vučić će se obratiti medijima u 13 sati. Lider Građanske inicijative "Sloboda, demokratija, pravda" preminuo je… »

Policija: Imamo određene dokaze, nađeno zapaljeno vozilo

Prva 16.01.2018
Kosovska policija je na mestu napada na Olivera Ivanovića našla "određene dokaze koji će se korisititi u daljem toku istrage". To je rekao regionalni šef operative Kosovske policije Željko Bojić. Bojić je agenciji Beta rekao da je jutros oko 9.15… »

Vučić u subotu i nedelju na Kosovu

Prva 16.01.2018
Predsednik Aleksandar Vučić boraviće u subotu i nedelju na Kosovu i Metohiji, navode iz kabineta predsednika Srbije. Kako navode, predsednik će posetiti Kosovsku Mitrovicu, a u subotu uveče Gračanicu i Laplje Selo kako bi bio i razgovarao sa Srbima… »

Vučić: Ubistvo Ivanovića je teroristički akt

Prva 16.01.2018
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ocenio da je ubistvo Olivera Ivanovića teroristički akt i da će se Srbija prema tom aktu tako i odnositi. Obraćajući se medijima nakon sednice Saveta za nacionalnu bezbednost, održane nakon ubistva Olivera… »

Reakcije srpskih političara na ubistvo Olivera Ivanovića

Prva 16.01.2018
Ubistvo Olivera Ivanovića u Kosovskoj Mitrovici prokomentarisao je veliki broj domaćih političara. Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović istakao je povodom ubistva lidera Građanske inicijative "Srbija, demokratija, pravda" Olivera Ivanovića da… »

Kamere na mestu ubistva Ivanovića, postoji li snimak?

Prva 16.01.2018
Na kući u kojoj je sedište Građanske inicijative “Srbija, demokratija, pravda” u Kosovskoj Mitrovici ispred koje je ubijen Oliver Ivanović, vide se kamere. Beogradski list “Blic”, pozivajući se na neimenovane izvore, navodi da su te kamere… »

Postoji pet vrsta ljubavi: Koju preskočiti, a za koju se boriti?

Prva 16.01.2018
Svi znamo da je ljubav bojno polje, ali da li je svaka ljubav vredna borbe? Verovatno ne. Nije svaka ljubav ista i upravo zbog toga smo često u nedoumici šta je prava ljubav zapravo. Možda nije svaka ljubav ona prava, ali to ne znači da nije čista i… »

Širom Srbije građani odaju poštu Oliveru Ivanoviću

Prva 16.01.2018
Građani se okupili su se u više gradova širom Srbije kako bi odali poštu ubijenom lideru Građanske inicijative SDP Oliveru Ivanoviću. Ispred Hrama Svetog Save u Beogradu došli su predstavnici opozicionih stranaka među kojima i predsednik… »

Oliver Ivanović biće sahranjen u Beogradu

Prva 16.01.2018
Oliver Ivanović će biti sahranjen u četvrtak u 12.30 časova na Novom groblju u Beogradu. Telo Olivera Ivanovića biće izloženo do srede u 11.00 u prostorijama Građanske inicijative "Srbija, demokratija, pravda" u Kosovskoj Mitrovici gde mu građani… »

Četiri TAJNE o 'doggy' pozi koje vam muškarci nikad neće priznati!

Prva 16.01.2018
Ako ste se pitale o čemu muškarci razmišljaju dok praktikujete 'doggy style' i zašto ga toliko vole, evo odgovora... 1. Veliki broj seks poza im ograničava pristup baš svemu, ali u ovoj pozi je vaše telo servirano na poslužavniku. 2. U njoj mogu… »