Izvor: Srbija danas/Politika arhiva vesti 16.01.2018

Državni vrh Srbije na nogama: Počela sednica Saveta za nacionalnu bezbednost

Srbija danas 16.01.2018
Predsednik se hitno vratio u zemlju. Zbog ubistva Olivera Ivanovića predsednik Srbije Aleksandar Vučić sazvao je danas sednicu Saveta za nacionalnu bezbednost, koja je upravo počela. Obraćanje javnosti predednika Srbije najavljeno je za 13.00… »

Šešelj zatečen vešću o ubistvu Olivera Ivanovića: Odmah istražiti ko su ubice, ovo je strašna vest

Srbija danas 16.01.2018
Nepoznati napadači upucali su Olivera Ivanovića jutros u Kosovskoj Mitrovici. Lider radikala Vojislav Šešelj ostao je zatečen vešću da je Oliver Ivanović ubijen na Kosovu ispred svoje stranke. - Veoma sam zaprepašćen i zatečen ovom vešću… »

Proverite da li ste upisani u birački spisak

Srbija danas 16.01.2018
Lokalni izbori biće 4. marta. Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave pozvalo je sve građane koji su prijavljeni na teritoriji Beograda, Aranđelovca i Bora da na vreme provere da li su upisani u Jedinstveni birački spisak i da li su im… »

Besramnost ili ludilo Azema Vlasija: Za ubistvo Olivera Ivanovića optužio Srbe i Ruse

Srbija danas 16.01.2018
Poznati advokat dao šokantne izjave. Advokat i politički analitičar Azem Vlasi smatra da su za ubistvo Olivera Ivanovića odgovorni "srpski i ruski ekstremisti koji slobodno šetaju severom?!" - Zvanični Beograd će pokušati da ovaj slučaj pripiše… »

Vučić zakazao hitnu sednicu Saveta za nacionalnu bezbednost zbog ubistva Ivanovića

Srbija danas 16.01.2018
Sednica zakazana u 12h, obraćanje medijima u 13h. Kako saznajemo, zbog ubistva Olivera Ivanovića, predsednik Srbije Aleksandar Vučić u 12 sati danas zakazao je hitnu sednicu Saveta za nacionalnu bezbednost. Srpska delegacija u Briselu prekida danas… »