Izvor: Srbija danas/Zabava arhiva vesti 16.01.2018

Zar magarac? Najluđi bojkot u Zadruzi! Niko ne veruje šta su uradili! (video)

Srbija danas 16.01.2018
Šok! Kada je voditeljka Katarina Nikolić sinoć ušla u , ukućani su znali da je došao trenutak da se odaberu potrčci i omiljena osoba. Na početku sastanka, tu su bili svi, osim Baneta Čolaka i Miljana Vračevića koji su rešili da organizuju… »

Vlasnici u šoku: Nestao im je pas, a onda se vratio sa neočekivanom porukom na ogrlici!

Srbija danas 16.01.2018
Dirnuće sve! Ipak, ispostavilo se da nisu imali razloga za brigu. Njihov pas bio je na misiji spasavanja. Lui se uveče vratio kući, izgledao je iscrpljeno i jedva je dočekao da legne na svoj krevetić. Vlasnici su ga zabrinuto gledali, a onda su na… »

Au, šta reče! Gastoz se spasao na vreme! Zorica Dukić otkrila šokantne detalje o svom životu

Srbija danas 16.01.2018
Bez blama! Učesnica "Parova" Zorica Dukić zamerila je svojim cimerima u rijalitiju to što komentarišu raškošan život. Kako je Zorica ljubitelj skupih restorana i letovanja na kojima uživa u vožnji jahtama, zamolili su je da objasni gledaocima… »

Suze i bol: Majka takmičarke "Parova" uživo zavapila - Šta mi je sa ćerkom? Gde je?

Srbija danas 16.01.2018
Nema je u programu. U program rijaliti šoua "Parovi" uključila se majka takmičarke Jelene Tauer, Svetlana, koja je bila veoma zabrinuta za svoju ćerku i molila takmičare da paze na nju kako ne bi potonula. - Ne vidim je u programu, molim vas, recite… »

Zimi vas stalno udara struja kada nešto dodirnete - otkrijte zašto!

Srbija danas 16.01.2018
Jedan od glavnih "krivaca" je... Zimi nam se čini da nas udari struja gotovo svaki put kada dodirnemo kvaku ili neki drugi predmet. Na svu sreću, postoji nekoliko stvari koje možete da uradite da strujne udare svedete na minimum. Jedan od glavnih… »

U Parove stigla zvezda pete sezone i odmah zaratila sa Zoricom Dukić

Srbija danas 16.01.2018
Žestoko. Anamarija Džambasov je sinoć gostovala u luksuznoj zemunskoj vili, a tokom gostovanja u emisiji "Upoznajte Parove" iznela je svoje mišljenje i rekla za Zoricu Dukić da je zla osoba i da joj se ne sviđa ideja da uđe u vilu, jer smatra da… »

Gastoz špijunirao Naidu, pa se šokirao kad je video šta mu je spremila (video)

Srbija danas 16.01.2018
Opa! Pobednik treće sezone i sadašnji ukućanin rijalitija Nenad Marinković Gastoz otkrio je pikanterije iz svog ljubavnog života. Nenad Marinković Gastoz Foto: Srbija Danas Iako se dosta toga znalo, Gastoz je otkrio nove detalje iz svoje veze sa… »

Prelepo: Jovana Jeremić otkrila pol deteta i to na kakav način! (video)

Srbija danas 16.01.2018
Sreća, sreća, radost... Voditeljka "Parova" Jovana Jeremić je u blagoslovenom stanju. Već je govorila o tome da imena već ima spremljena, bilo da je u pitanju dečak, bilo da je devojčica, a sada je otkrila i koga zapravo to s nestrpljenjem… »