Izvor: Beta video arhiva vesti 18.01.2018

Stoltenberg: Makedoniji je mesto u NATO

Beta video 18.01.2018
SKOPJE - Makedonija je pokazala da ima kapacitet da sprovede reforme u duhu vrednosti NATO i postane faktor stabilnosti u regionu, ocenio je danas u Skoplju generalni sekretar Alijanse Jens Stoltenberg. On je na sastanku s makedonskom ministarkom odbrane… »

Stefanović ponovio zahtev da se Srbija uključi u istragu ubistva Ivanovića

Beta video 18.01.2018
BEOGRAD- Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović ponovo je danas zatražio od medjunarodnih institucija na Kosovu da se državni organi Srbije uključe u istragu ubistva lidera Gradjanske inicijative SDP Olivera Ivanovića. Beta/ MUP… »

Gradjani su se okupili odali poslednju poštu Oliveru Ivanoviću

Beta video 18.01.2018
BEOGRAD - Gradjani su se okupili u velikom broju na Novom grobolju kako bi izrazili saučešće porodici i odali poslednju poštu Oliveru Ivanoviću. (pokrivalice)… »

Stoltenberg: Veoma važna i uloga opozicije

Beta video 18.01.2018
SKOPLJE - Generalni sekretar NATO Jens Stoltenberg je pozdravio usvajanje Zakona o jezicima kojim se proširuje upotreba albanskog i dogovor o doborosusedstvu s Bugarskom, a makedonsku vladu je pohvalio za poboljšanje odnosa sa susedima.Stoltenberg je… »

Sahranjen Oliver Ivanović

Beta video 18.01.2018
BEOGRAD - U Aleji zaslužnih gradjana na Novom groblju u Beogradu danas je sahranjen lider Gradjanske inicijative Oliver Ivanović koji je ubijen pre dva dana u Kosovskoj Mitrovici. (pokrivalice)… »

Stoltenberg: Zemlje članice prepoznaju novi entuzijazam i da žele da Makedonija uspe

Beta video 18.01.2018
SKOPLJE - Generalni sekretar NATO Jens Stoltenberg je rekao da zemlje članice prepoznaju novi entuzijazam i da žele da Makedonija uspe, pozdravljajući volju vlade u Skoplju da reši spora oko imena sa Grčkom.… »

Godišnji izveštaj Hjuman rajts voča: Principijelni političari mogu da zaustave populiste

Beta video 18.01.2018
BEOGRAD - Politički lideri spremni da se bore za principe ljudskih prava pokazali su da mogu da ograniče napredovanje populista, ocenila je organizacija Hjuman rajts voč (Human Right Watć - HRW) u danas objavljenom godišnjem izveštaju o stanju… »

Stefanović je apelovao na sve oji se bave istragom maksimalno zaštite informacije

Beta video 18.01.2018
BEOGRAD- Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović je upozorio da se već sada vidi da iz istrage, odnosno od istražnih organa na Kosovu, cure odredjene informacije prema medijima koje mogu otežati dalji tok istrage. On je apelovao na sve koji… »