Izvor: BK TV/Hronika arhiva vesti 18.01.2018

Teška nesreća u Beogradu, poginula devojka (24)

BK TV 18.01.2018
Tragedija! U direktnom sudaru dva automobila,"audija A3" i "opel astre" u General Ždanovoj ulici u Belom potoku, oko 2.20 časova poginula je A. R. (24), a Marko Đ. (23), koji je bio za volanom, lakše je povređen kao i muškarac iz drugog automobila… »

Ukinuto rešenje o produženju pritvora Zoranu Marjanoviću

BK TV 18.01.2018
Apelacioni sud u Beogradu ukinuo je rešenje Višeg suda, kojim je Zoranu Marjanoviću produžen pritvor za još tri meseca, i time vratio predmet na ponovno odlučivanje. Ovom odlukom drugostepeno veće Apelacionog suda usvojio je žalbu Marjanovićevih… »

Nova saznanja u istrazi ubistva Olivera Ivanovića: Poslednji vlasnik se nalazi u Srbiji

BK TV 18.01.2018
Poslednja informacija! Policija Kosova otkrila je danas poslednjeg vlasnika vozila za koje se veruje da je iz njega pucano na predsednika Građanske inicijative SDP Olivera Ivanovića. Kako je za prištinski list "Gazetui ekspres" rekao zamenik komandanta… »

Preminuo Jonuz Musliu, predsednik so Bujanovac

BK TV 18.01.2018
Predsednik Skupštine opštine Bujanovac i Nacionalnog saveta Albanaca Jonuz Musliu preminuo je danas u bolnici u Turskoj, gde se nalazio na lečenju. Musliu je bio nekadašnji politički komandant Glavnog štaba Oslobodilačke vojske Preševa, Medveđee… »

Srbija ponovo istakla zahtev da se uključi u istragu ubistva Olivera Ivanovića

BK TV 18.01.2018
Potpredsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović još jednom je danas istakao zahtev Republike Srbije međunarodnim institucijama na Kosovu i Metohiji da se naši državni organi uključe u istragu ubistva Olivera… »