Izvor: BK TV/Politika arhiva vesti 18.01.2018

Amerika poslala poslednje upozorenje Kosovu!

BK TV 18.01.2018
"Sve žrtve zaslužuju pravdu" Ambasada SAD u Prištini upozorila je danas trojicu albanskih lidera na KiM, u vezi sa najavom da će ukinuti Specijalni sud za ratne zločine koje je počinila Oslobodilačka vojska Kosova, da je ovo "poslednja opomena", uz… »

Kosovsko Ministarstvo odgovorilo na zahtev Srbije

BK TV 18.01.2018
Zajedničko saopštenje kosovskih ministarstava pravde i unutrašnjih poslova! Kosovsko Ministarstvo pravde otvoreno je za međusobnu saradnju u skladu sa važećim bilateralnim sporazumom, nakon što su srpski nadležni organi poslali zahtev za uzajamnu… »

Veselji odmah posle upozorenja Amerike: Specijalnog suda će biti!

BK TV 18.01.2018
Konačno! "Specijalnog suda će biti i neću dozvoliti iznenadenja i jednostrane poteze koji mogu da dovedu u pitanje partnerstvo sa SAD i EU", izjavio je večeras predsednik Demokratske partije Kosova i kosovskog parlamenta Kadri Veselji. Veselji je za… »

Američka misija na Kosovu: Istragu o ubistvu da vode samo kosovske institucije

BK TV 18.01.2018
Zamenica šefa Misije SAD na Kosovu Kolin Hajlend ponudila je danas, na sastanku sa kosovskim ministrom unutrašnjih poslova Fljamurom Sefajem, punu podršku SAD u istrazi o ubistvu srpskog političara Olivera Ivanovića, ali je, kako prenosi kosovski… »

Euleks odgovorio na zahtev Srbije da učestvuje u istrazi ubistva Olivera Ivanovića

BK TV 18.01.2018
Misija Evropske unije na Kosovu Euleks saopštila je danas, u vezi sa zahtevom Srbije za učešćem srpskih državnih organa u istrazi ubistva lidera Građanske inicijative SDP Olivera Ivanovića, da o tom zahtevu odlučuju kosovske vlasti. "Misija EULEKS… »

Pokret SNAGA Srbije - bk podržava nastavak pregovora Beograda i Prištine, radi sigurnosti svih građana KiM

BK TV 18.01.2018
Osuđujući zločin, pozivaju na spuštanje tenzija zarad svih koji žive na Kosovu i Metohiji. Izražavajući žaljenje zbog ubistva Olivera Ivanovića, lidera Građanske inicijative "Srbija, demokratija, pravda", Pokret SNAGA SRBIJE – Bogoljub Karić… »