Izvor: BK TV/Svet arhiva vesti 18.01.2018

Manekenka kojoj je amputirana noga prolazi kroz novu životnu dramu (foto)

BK TV 18.01.2018
Bivša košarkašica, sada manekenka Loren Vaser, kojoj je zbog sindroma toksičnog šoka amputirana jedna noga, sada se suočava sa novom dramom u životu. Naime, Loren je u poslednje vreme trpela strašne bolove i lekari nisu imali nimalo lepe vesti za… »

Veliko nevreme u Evropi: Oluja nosila krovove, drveće, ljude... (foto+video)

BK TV 18.01.2018
Najmanje troje ljudi izgubilo je život u današnjim incidentima koji su se dogodili zbog snažne oluje koja je pogodila Holandiju i druge evropske države. U istočnoj holandskoj provinciji Overesejl poginuo je muškarac od 62 godine kada ga je udarila u… »

Rusija se neće pridružiti Ugovoru o zabrani nuklearnog oružja

BK TV 18.01.2018
Ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov izjavio je danas da Moskva ne planira da se pridruži Ugovoru o zabrani nuklearnog oružja. "Rusija se neće pridružiti Ugovoru o zabrani nuklearnog oružja", rekao je Lavrov. Prema njegovim rečima, Moskva… »

Senat odobrio zakon: Amerika opet može da nas prisluškuje?

BK TV 18.01.2018
Američki Senat danas je odobrio zakon o ponovnom odobrenju operacija prisluškivanja stranih državnjana u inostranstvu, koje sprovode pojedine američke obaveštajne agencije. Za šestogodišnje produženje programa glasalo je 65 senatora, a 34 je bilo… »

Pensilvanija: Ubijen zamenik federalnog maršala! (FOTO/VIDEO)

BK TV 18.01.2018
Zamenik federalnog maršala ubijen je jutros u pucnjavi koja se dogodila u Harisburgu, glavnom gradu američke savezne države Pensilvanije. Pored zamenika maršala povređen je i federalni policajac, a njegove povrede policajca nisu opasne po život… »

Kazahstan: U stravičnom požaru u autobusu poginule 52 osobe (VIDEO)

BK TV 18.01.2018
U požaru koji je zahvatio autobus poginule su 52 osobe, u severozapadnom regionu Kazahstana, Aktau, saopštilo je jutros ministarstvo unutrašnjih poslova Kazahstana. Samo pet putnika uspelo je da pobegne iz zapaljenog vozila, navedeno je u saopštenju… »