Izvor: Dnevnik/Hronika arhiva vesti 18.01.2018

Đurić: Priština nema nameru da ozbiljno vodi istragu ubistva

Dnevnik 18.01.2018
BEOGRAD: Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić izjavio je večeras da odbijanje Prištine da srpski politički, pravosudni i drugi organi učestvuju u istrazi ubistva Olivera Ivanovića pokazuje da "prištinske vlasti nemaju nameru da… »

Do sada ispitano šest osoba zbog ubistva Ivanovića

Dnevnik 18.01.2018
KOSOVSKA MITROVICA: Zamenik kosovskog ministra unutrašnjih poslova Milan Radojević izjavio je danas da je u vezi sa ubistvom Olivera Ivanovića do sada ispitano šest svedoka i da se ne sme dozvoliti da druge teme zasene ovaj gnusan zločin. Radojević… »

Ukinuto rešenje o produženju pritvora Zoranu Marjanoviću

Dnevnik 18.01.2018
BEOGRAD: Apelacioni sud u Beogradu ukinuo je rešenje kojim je početkom decembra produžen za još tri meseca pritvor Zoranu Marjanoviću, osumnjičenom za svirepo ubistvo supruge Jelene 2. aprila 2016. godine, na nasipu u Borči, ali mu nije ukinuo… »

BG: U sudaru dva automobila poginula devojka

Dnevnik 18.01.2018
BEOGRAD: Devojka stara 24 godine poginula je noćas u prevrtanju automobila usled sudara dva automobila, u 02.20 u ulici General Ždanova, u Belom potoku, izjavila je jutros portparol Hitne pomoći dr Nada Macura. Muškarac iz istog automobila je lakše… »

"Pali" zbog otmice, uhapšen i jedan policajac

Dnevnik 18.01.2018
BEOGRAD: Brzom i efikasnom akcijom pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kruševcu i Beogradu uhapsili su D. J. (1975), M. N. (1987), B. J. (1987) i policijskog službenika N. S. (1987) iz Beograda, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili… »

Prvog dana suđenja Belivuku ispitano sedam svedoka

Dnevnik 18.01.2018
BEOGRAD: Suđenje navijaču Partizana Veljku Belivuku (32), zvanom Velja Nevolja i još dvojici okrivljenih za pomaganje u izvršenju ubistva Vlastimira Miloševića 30. januara počelo je danas u Višem sudu u Beogradu. Već prvog dana suđenja sud je… »

VKS preinačio pravosnažnu presudu za Milanovića

Dnevnik 18.01.2018
BEOGRAD: Vrhovni kasacioni sud preinačio je presudu Apelacionog suda u Beogradu i definitivno presudio u korist televizije B92, protiv koje je nekadašnji direktor RTS Dragoljub Milanović vodio spor zbog povrede časti i ugleda. Milanović je protiv… »

Oduzet 5.971 boks cigareta bez akciznih markica

Dnevnik 18.01.2018
BEOGRAD: Inspektori Poreske policije u koordinaciji sa Ministarstvom unutrašnjih poslova su u dve odvojene akcije na teritoriji opštine Ub pronašli i oduzeli ukupno 5.971 boks cigareta bez akciznih markica, saopštila je Poreska uprava. Kako se navodi… »

„Strane službe imaju najvažne informacije o ubistvu Ivanovića“

Dnevnik 18.01.2018
BEOGRAD: Stručnjak za bezbednost i terorizam Dževad Galijašević veruje je da će Srbija doći do istine o ubistvu Olivera Ivanovića, ali da je pitanje da li će ta saznanja biti osnova za procesuiranje nalogodavaca i organizatora ubistva,a ne samo… »

Završen postupak ćerki optuženoj za ubistvo majke u Karlovcima

Dnevnik 18.01.2018
NOVI SAD: U novosadskom Višem sudu je održano završno ročište povodom predloga Tužilaštva za izricanje mere bezbednosti obaveznog psihijatrijskog lečenja i čuvanja u zdravstvenoj ustanovi Dušanki B. (60), okrivljenoj za prošlogodišnje ubistvo… »