Izvor: Jug press arhiva vesti 18.01.2018

Umro Jonuz Musliu

Jug press 18.01.2018
BUJANOVAC Predsednik Skupštine opštine Bujanovac i Nacionalnog saveta Albanaca Jonuz Musliu preminuo je danas u bolnici u Turskoj, gde se nalazio na lečenju. Musliu je bio nekadašnji politički komandant Glavnog štaba Oslobodilačke vojske Preševa … »

Lokalna samouprava nagradiće 24 studenta sa po 20.000 dinara

Jug press 18.01.2018
VRANJE Gad Vranje na svom zvaničnom sajtu objavio je rang listu najuspešnijih studenata sa teritorije Vranja, koji su konkurisali za nagrade koje dodeljuje lokalna samouprava. Na javni poziv za dodelu nagrada uspešnim studentima na teritoriji Grada… »

Uhapšen zbog pokušaja iznude

Jug press 18.01.2018
LESKOVAC Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Leskovcu, u koordinaciji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsili su S.J. (38) iz okoline ovog grada , zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo iznuda u pokušaju. On se tereti da… »

Hoti: Kosovska policija identifikovala poslednjeg vlasnika automobila

Jug press 18.01.2018
PRIŠTINA Zamenik komandira policijske stanice u Severnoj Mitrovici Besim Hoti rekao je danas da je Kosovska policija uspela da otkrije poslednjeg vlasnika izgorelog automobila za koji se veruje da je korišćen za ubistvo srpskog političara Olivera… »

Ksenija Božović: Policajci su mi rekli da je Oliver imao infarkt

Jug press 18.01.2018
BEOGRAD-MITROVICA Zamenica Olivera Ivanovića na čelu Gradjanske iniciajteive “Srbija, demokratija, pravda” (SDP) Ksenija Božović rekla je za N1 da ne očekuje da će ubice i nalogodaci biti pronađeni, da ne očekuje sukobe Srba i Albanaca, ali da… »

UPSS: Nišlije nezadovoljne radom javnih preduzeća

Jug press 18.01.2018
NIŠ Nedavno sprovedena anketa Udruženog pokreta slobodnih stanara (UPSS) o radu javnih preduzeća u Nišu, u kojoj je učestvovalo 347 stanovnika ovog grada, pokazala je da više od polovine ispitanika nije zadovoljno radom nijednog preduzeća. Upravo… »

Jakšić : Na Kosovu se priča šapatom

Jug press 18.01.2018
KOSOVSKA MITROVICA (Dojče Vele) Do juče su pljuvali Ivanovića da je zver i izdajnik, sad ga sahranjuju u Aleji zaslužnih građana, kaže za DW političar Marko Jakšić, član Predsedništva pokreta Srba s Kosova Otadžbina. Čuo sam iz nezvaničnih… »

Svetosavsko takmičenje u plivanju

Jug press 18.01.2018
LESKOVAC Ove godine domaćin Svetosavskih svečanosti je škola „Vožd Karađorđe“, u okviru čega se održavaju i razna sportska takmičenja. Na bazenu SRC „Dubočica“ održano je takmičenje u plivanju, gde je u svim disciplinama bilo preko 150… »

Fudbalerima “Sloge” donirane dve garniture sportske opreme

Jug press 18.01.2018
LESKOVAC Kompanija Mozzart aktivno nastavlja sa svojom podrškom lokalnom sportu. Akcija „Novi dresovi za nove šampione” obilazi jug Srbije, pa će nastavak sezone u novim dresovima dočekati i fudbaleri Sloge iz Leskovca. „Kontakt koji je ostvaren… »

U “DCP Hemigal” danas davali krv

Jug press 18.01.2018
LESKOVAC Kao društveno-odgovorna kompanija, Preduzeće ”DCP Hemigal’, dugogodišnji je učesnik akcija dobrovoljnog davalaštva krvi, pa se pozivu Službe za transfuziju i danas odazvao veliki broj zaposlenih. Svaka jedinica krvi, prikupljena tokom… »