Izvor: Južne vesti/Regioni arhiva vesti 18.01.2018

Otac pokušao prinudno da iseli bivšu suprugu i dvoje dece iz stana

Južne vesti 18.01.2018
Izvršitelji su, po tužbi bivšeg muža, pokušali da isele iz stana u Nišu majku dva maloletna dečaka, od kojih jedan ima autizam. Posle reakcije policije i Centra za socijalni rad, Olivera Tanasković, koja ima nepravosnažnu presudu da može da… »

Novi uslovi za direktora Direkcije za prevoz Niša prilagođeni pojedincima?

Južne vesti 18.01.2018
Samo inženjeri mašinstva i saobraćaja ubuduće mogu da budu direktori niške Direkcije za javni prevoz. Novi uslovi za rukovodioca ovim javnim preduzećem propisani su izmenom Statuta Direkcije, koja je usvojena u decembru. Opozicija smatra da se radi… »

"Objedinjena naplata" nudi sporazumno rešavanje dugovanja

Južne vesti 18.01.2018
Bez dodatnih troškova prinudne naplate i pokretanja sudskog spora, kako kaže direktorka JKP Objedinjena naplata Jelena Stojanović, Nišlije koje im duguju novac ubuduće će moći mirnim putem da reše spor sa njima - medijacijom. Potencijalni dužnici… »

Učenici vranjske Gimnazije međunarodno priznanje za esej

Južne vesti 18.01.2018
Među 206 radova iz brojnih zemalja na Međunarodnom konkursu koji je raspisan u Bugarskoj u čast rođena Isusa Hrista, prvu nagradu osvojila je Jefimija Najdić, učenica 3. razreda Gimnazije "Bora Stanković" iz Vranja. Jefimijin esej na temu "Dete je… »

Tri odbornika u Babušnici prešla u SNS

Južne vesti 18.01.2018
Dva odbornika Nove Srbije i jedan odbornik Pokreta socijalista pristupili su vladajućoj Srpskoj naprednoj stranci i njihovoj odborničkoj grupi u babušničkoj Skupštini, saopšteno je na konferenciji SNS-a. Razlozi zbog kojih su Zvonimir Adamović… »