Izvor: Kurir/Beograd arhiva vesti 18.01.2018

Teška noć u Beogradu: Stravične nesreće na Avalskom putu i kod aerodroma, devojka (24) poginula

Kurir 18.01.2018
BEOGRAD - U sudaru dva automobila u General Ždanovoj ulici u Belom potoku poginula je devojka (24), a dva muškarca lakše su povređena, rečeno je jutros u Hitnoj pomoći. Portparolka te službe Nada Macura rekla je da se sudar dogodio oko 2.20, da se… »

(Kurir TV) motorista udario pešaka u centru Beograda: Čovek izašao iz autobusa pa pokošen na ulici

Kurir 18.01.2018
U Bulevaru despota Stefana večeras se desio incident kada je motociklista udario putnika koji je izašao iz autobusa na liniji 95. To se desilo na početku ulice a nije poznato da li je vozač otvorio vrata ili je putnik sam to uradio. Policija je odmah… »

Dva lančana sudara na Pančevačkom mostu: U nesreći učestvovalo 7 vozila

Kurir 18.01.2018
Smer ka Krnjači na Pančevačkom mostu u celosti stoji zbog dva lančana udesa koja su se dogodila oko 16 sati i istovremenog kvara autobusa. "Mostovi su najproblematičniji. Gazela stoji u oba smera kao i Brankov most", navode iz Beogradskog taksija. Ne… »

Mala škola fotografije: Sve što ste želeli da znate, sada imate i koga da pitate

Kurir 18.01.2018
Sve što ste želeli da znate o fotografiji, sada imate i koga da pitate. Šta je to kvalitetna fotografija? Da li znate da kadrirate? Kako da napravite dobru sportsku fotografiju? A šta je sa modnom fotografijom? Koji programi za obradu slika su… »