Izvor: Kurir/Politika arhiva vesti 18.01.2018

(Kurir TV) Srbija se oprostila od Olivera, počivaj u miru dobri čoveče: Neutešna Milena i sinovi poljubili kovčeg pa ga…

Kurir 18.01.2018
1 / 132 Foto: Zorana Jevtić Opelo je služio vladika Teodosije, a oproštajni govor držala je karatistkinja Tanja Petrović... Oliverov kovčeg bio je zatrpan cvećem i vencima, a nepregledna reka od nekoliko hiljada ljudi slila se danas na Novo groblje… »

Predsednik GIK uoči beogradskih izbora: Proglašeno 5 lista, na spisku 1,6 miliona birača

Kurir 18.01.2018
BEOGRAD - Gradska izborna komisija (GIK) do četvrtka posle podne proglasila je pet izbornih lista za lokalne izbore u Beogradu, a na njima će pravo glasa imati oko 1,6 miliona birača, na oko 1.183 biračka mesta. Proglašene su: izborna lista broj 1… »

Preminuo Jonuz Musliu: Umro predsednik so Bujanovac i Nacionalnog saveta Albanaca

Kurir 18.01.2018
Predsednik Skupštine opštine Bujanovac i Nacionalnog saveta Albanaca Jonuz Musliu preminuo je danas u bolnici u Turskoj, gde se nalazio na lečenju. Musliu je bio nekadašnji politički komandant Glavnog štaba Oslobodilačke vojske Preševa , Medvedje… »

Susret Vučića i Dodika: O unapređenju odnosa Srbije i Republike Srpske

Kurir 18.01.2018
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas sa predsednikom Republike Srpske Miloradom Dodikom o unapredjenju odnosa Srbije i RS. Vučić i Dodik su tokom susreta razgovorali o daljem unapredjenju odnosa izmedju Srbije i Republike Srpske i… »

Nervozan zbog Specijalnog suda: Nasim Haradinaj teško izvređao i nazvao pajacem Grega Delavija

Kurir 18.01.2018
PRIŠTINA - Potpredsednik udruženja veterana OVK Nasim Haradinaj nazvao je "pajacem" američkog ambasadora u Prištini Grega Delavija, ali izgleda da ne žali zbog toga, prenose prištinski mediji. Potvrđujući da je u izjavama vređao ambasadora SAD… »

Tači: Saradnja sa srpskim institucijama dobrodošla u istrazi ubistva Ivanovića

Kurir 18.01.2018
Kosovski predsednik Hašim Tači izjavio je danas da je dobrodošla saradnja srpskih institucija u istrazi ubistva srpskog političara Olivera Ivanovića, te da Priština i međunarodne institucije čine maksimalne napore na rasvetljavanju tog… »

Ministarstvo pravde iz Prištine: Sarađivaćemo sa Srbijom u rešavanju ubistva Olivera Ivanovića

Kurir 18.01.2018
Ministarstvo pravde iz Prištine potvrdilo je danas prijem zahteva srpskih nadležnih organa za uzajamnu pravnu pomoć u slučaju ubistva srpskog političara Olivera Ivanovića i ističe da je otvoreno za međusobnu pravnu saradnju u skladu sa važećim… »

(Foto) reči koje teraju suze na oči! Bratanac petar ovim rečima oprostio se od strikana Olivera: Kada bi samo znao...

Kurir 18.01.2018
Petar Ivanović, bratanac svirepo ubijenog Olivera Ivanovića, lidera Građanske inicijative "Srbija, demokratija, pravda", oprostio se od strica na društvenoj mreži Fejsbuk, rečenicom koja je potresla sve njegove prijatelje i poznanike. Petar je… »

Vlada Srbije: Usvojen Predlog zakona o elektronskoj upravi

Kurir 18.01.2018
BEOGRAD - Vlada Srbije usvojila je na današnjoj sednici Predlog zakona o elektronskoj upravi, koji bi trebalo da omogući jednostavnije, transparentnije i efikasnije funkcionisanje elektronskih javnih servisa. Jedan od ključnih ciljeva ovog zakona je da… »

Britanski poslanik tužio Mariniku Tepić: Ekstremni desničar tvrdi da mu je povredila ugled

Kurir 18.01.2018
Džim Douson (Jim Downson), koga je svetska štampa označila kao ekstremnog desničara, tužio je narodnu poslanicu Nove stranke u Skupštini Srbije Mariniku Tepić zbog povrede časti i ugleda. Narodna poslanica Nove stranke Marinika Tepić je u… »