Izvor: Kurir/Regioni arhiva vesti 18.01.2018

Otac i deda poslali izvršitelje: Građani u Nišu sprečili iseljenje samohrane majke i njeno dvoje dece

Kurir 18.01.2018
NIŠ - Prinudno iseljenje samohrane majke Olivere Tanasković i njena dva maloletna sina, koje je bilo zakazano za danas u 11 časova, odloženo je do daljnjeg, pošto su se se pred vratima stana u soliteru na Sinđelićevom trgu u Nišu okupili građani… »

Teška noć za pešake u Nišu: U 3 udesa povređeno troje mladih od 14, 17 i 25 godina

Kurir 18.01.2018
NIŠ - U tri odvojene saobraćajne nezgode koje su se u protekla 24 časa dogodile u Nišu povređeno je troje mladih, i to svi kao pešaci. Povređeni su 14-godišnja devojčica, 17-godišnji mladić i 25-godišnja devojka. Prema rečima lekara, sve… »

Novosađani pozvani da imenuju novi most: Evo koja su imena trenutno u igri

Kurir 18.01.2018
Iako su dva luka novog železničko-drumskog mosta preko Dunava u Novom Sadu već spojena, most i dalje nema svoj zvanično ime, pa je njegov projektant Aleksandar Bojović na forumu "NSBuild" predložio da celokupna javnost predloži i da se izglasa… »

Nekad je tu bilo uzorno Poljoprivredno dobro: Sada je otkrivena uzgajivačnica marihuane

Kurir 18.01.2018
GAKOVO - Na farmi bivšeg poljoprivredniog preduzeća "Graničar" iz Gakova otkrivena je laboratorija za proizvodnju marihuane. Pripadnici policije i žandarmerije blokirali su prilaz farmi, a zaplenjena je velika količina materijala koji je poslat na… »

Užas u Bačkom Petrovom Selu: Maloletni delikvetni divljali na pravoslavnom groblju

Kurir 18.01.2018
Između 20 i 30 grobnih mesta na pravoslavnom groblju u Bačkom Petrovom Selu oštećeno je najverovatnije u sredu ujutro. Uništeno je nekoliko nadgrobnih ploča, vaza i drugih predmeta, na i oko grobova. Prema rečima meštana Bačkog Petrovog Sela… »

Srbija sutra pliva za Časni krst: Mladići i devojke spremni za Bogojavljensku trku

Kurir 18.01.2018
Širom Srbije sutra će, na veliki hrišćanski praznik Bogoljavljenje, biti organizovana tradicionalna plivanja za Časni krst. Bogojavljenje je hrišćanski praznik kojim se obeležava uspomena na Hristovo krštenje na reci Jordan i javljanje Boga u… »