Izvor: Novi magazin/Hronika arhiva vesti 18.01.2018

Policija Kosova uspela da otkrije vlasnika vozila iz kojeg je pucano na Ivanovića

Novi magazin 18.01.2018
Policija Kosova je identifikovala osobu koja je 2017. godine kupila vozilo iz kojeg se pretpostavlja da je u utorak ubijen predsednik Građanske inicijative SDP Oliver Ivanović. U saopštenju za medije MUP-a Kosova ističe se da imaju informacije o kupcu… »

Velika gužva u centru Beogradu zbog dve saobraćajne nezgode

Novi magazin 18.01.2018
U centru Beograda večeras su se stvorile velike gužve u saobraćaju zbog dve saobraćajne nesreće koje su se dogodile na Pančevačkom mostu. Kako je agenciji Beta rečeno u MUP, oko 16.30 na Pančevačkom mostu desio se lančani sudar u kojem je… »

Apelacioni sud: Ukinuto rešenje o pritvoru Marjanoviću

Novi magazin 18.01.2018
Apelacioni sud ukinuo je rešenje kojim je početkom decembra produžen za tri meseca pritvor Zoranu Marjanoviću, osumnjičenom za ubistvo supruge, pevačice iz Borče ali on i dalje ostaje u pritvoru do nove odluke, rečeno je danas Beti u to sudu… »

Hagu nadležan za Jojića i Radetu, ali će razmotriti da predmet ustupi Srbiji

Novi magazin 18.01.2018
Sudski mehanizam u Hagu, pravni naslednik Haškog tribunala, oglasio se danas nadležnim za proces protiv dvoje zvaničnika Srpske radikalne stranke, optuženih za nepoštovanje suda, ali će razmotriti da li da taj predmet ustupi Srbiji. To proizlazi iz… »

Vrhovni kasacioni sud: Veran Matić, B92 i Radišić oslobođeni odgovornosti po tužbi Milanovića

Novi magazin 18.01.2018
Vrhovni kasacioni sud je preinačio odluku Apelacionog suda i doneo oslobađajući presudu u procesu koji je nekadašnji direktor RTS Dragoljub Milanović vodio protiv bivše televizije B92, glavnog urednika te kuće Verana Matića i novinara Nikole… »

Leskovčanin pokušao da iznudi 25.000 evra, uhvaćen na delu

Novi magazin 18.01.2018
Leskovčanin S. J. (38) uhapšen je u momentu kada je od vlasnika jednog preduzeća iz Vlasotinca preuzimao 25.000 evra iznudom, saopštila je danas policija u Leskovcu. S.J. je određen pritvor do 30 dana. On se tereti da je vlasniku tog preduzeća sa… »