Izvor: OK radio arhiva vesti 18.01.2018

Ni: Građani sprečili prinudno iseljenje majke i dvoje dece

OK radio 18.01.2018
Niš -- Prinudno iseljenje samohrane majke Olivere Tanasković i njena dva maloletna sina, koje je bilo zakazano za danas u 11 časova, odloženo je do daljeg. Iseljenje je odloženo pošto su se se pred vratima stana u soliteru na Sinđelićevom trgu u… »

Preminuo Jonuz Musliu

OK radio 18.01.2018
Vranje - Jonuz Musliu, predsednik Skupštine opštine Bujanovac i Nacionalnog saveta Albanaca preminuo je u četvrtak ujutro, nezvanično saznaje OK Radio. Musliu je preminuo u bolnici u Turskoj, gde se nalazio na lečenju. Musliu je bio nekadašnji… »

Nagrade najboljim studentima: Manji broj od očekivanog

OK radio 18.01.2018
Na zvaničnom gradskom sajtu objavljena je rang lista najuspešnijih studenata sa teritorije Vranja, koji konkurišu za nagrade koje dodeljuje Grad. Na javni poziv za dodelu nagrada uspešnim studentima na teritoriji grada Vranja, podneto je ukupno 46… »

Danas je zimski Krstovdan

OK radio 18.01.2018
Vranje - Pravoslavna crkva i njeni vernici u četvrtak slave zimski Krstovdan, praznik krštenja Isusa Hrista. Praznik se slavi kao uspomena na prve hrišćene koji su primili veru na samom početku hrišćanske propovedi. Zimski Krstovdan slavi se uvek… »

Saobraćajni špic i špic rebra

OK radio 18.01.2018
Saobraćajni krkljanac u Vranju hronična je pojava, takoreći deo naše svakodnevnice, čiji smo svedoci na svakom koraku. Izgleda da su svi digli ruke od mogućnosti da se uvede red u saobraćaj u centralnim gradskim ulicama, pa čak i oni koji za to… »

Tramp i dalje insistira: Zid je zid

OK radio 18.01.2018
Vašington -- Predsednik SAD Donald Tramp je ponovio da će na granici s Meksikom biti izgrađen zid, ali da postoje delovi granice gde ga neće biti. "Zid je zid, to se nikada nije menjalo ili evoluiralo od moje prve zamisli", napisao je Tramp na… »

Izložba grafika i skulptura u Vranju

OK radio 18.01.2018
Narodni univerzitet u Vranju organizuje izložbu grafika i skulptura Jovane Mitrović i Stefane Stoilković. Jovana Mitrović je master likovni umetnik grafičar, a Stoilkovićeva diplomirani likovni umetnik vajar. Otvaranje izložbe zakazano je za petak… »

Počelo probno punjenje bazena u Banji

OK radio 18.01.2018
Probno punjenje zatvorenog bazena u Vranjskoj Banji počelo je u sredu, nakon čega bi ovaj objekat uskoro trebalo da dobije i upotrebnu dozvolu. Prema navodima Slaviše Bulatovića, narodnog poslanika, probno punjenje je samo jedana od radnji u procesu… »

Džan: Nisam se dogovorio sa Juventusom

OK radio 18.01.2018
Emre Džan demantovao je da je dogovorio prelazak u Juventus od leta, kada mu istekne ugovor, i poručio da postoji mogućnost da ostane u klubu sa Enfilda. Brojni britanski i italijanski mediji preneli su da Džan ima načelan dogovor sa Juventusom da u… »

Đoković preživeo pakao Melburna i Monfisa za treće kolo!

OK radio 18.01.2018
Novak Đoković plasirao se u treće kolo Australijan opena, pošto je u veoma teškim uslovima u Melburnu pobedio Gaela Monfisa – 4:6, 6:3, 6:1, 6:3. Od sredini drugog seta krenulo je pravo mučenje na terenu, pre svega za Monfisa koji nije nikako… »