Izvor: Prva arhiva vesti 18.01.2018

Danas sahrana Olivera Ivanovića

Prva 18.01.2018
Lider Građanske inicijative SDP biće sahranjen u Beogradu. Oliver Ivanović biće sahranjen u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u 12.30h. Kovčeg sa posmrtnim ostacima Olivera Ivanovića prebačen je juče oko 18h iz Kosovske Mitrovice u kapelu… »

Sahranjen Oliver Ivanović, Tanja Petrović u ime porodice i prijatelja održala dirljiv govor ( VIDEO)

Prva 18.01.2018
Oliver Ivanović sahranjen je u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu. Pored porodice i stranačkih kolega od Ivanovića se oprostio veliki broj građana iz cele Srbije, koji su od jutros odavali poštu ubijenom političaru sa KiM - u… »

"Zapaljeno vozilo pripadalo Srbinu iz Austrije, trag..."

Prva 18.01.2018
Direktor policije Vladimir Rebić potvrdio je da je zapaljeni automobil iz kojeg je, kako se sumnja, pucano na Olivera Ivanovića pripadao Srbinu iz Austrije. On je dodao da je vozilo više puta potom prodavano i policija pokušava da sazna ko je… »

Nezakoniti krediti u francima

Prva 18.01.2018
"Udruženje CHF" Poziva ministarstvo finansija, NBS i banke. Valutna klauzula, kažu, ne važi za dinarske pozajmice. Nijedan zakon u Srbiji ne poznaje valutnu klauzulu kao dozvoljenu mogućnost kod odobravanja dinarskih kredita, a građani koji su… »

Vetar nosi sve pred sobom, Holanđani "lete" (VIDEO)

Prva 18.01.2018
Najmanje troje ljudi izgubilo je život u današnjim incidentima koji su se dogodili zbog snažne oluje koja je pogodila Holandiju i druge evropske države. U Briselu je poginula žena nakon što joj je drvo palo na automobil, a u Belgiji je povređeno… »

Nestao je seks u braku! Ove poze će vam vratiti STRAST u postelju i POVEĆATI vašu INTIMNOST

Prva 18.01.2018
Kada u braku nastane rutina, među partnerima se izgubi komunikacija i bliskost, a želja za seksom nestane. Da biste spasili odnos sa partnerom, važno je da radite na svim poljima. Postoje poze koje poboljšavaju vašu seksualnu bliskost i vraćaju vam… »

TRIK kako da vam NAJLON ČARAPE NE PUCAJU i da duže traju!

Prva 18.01.2018
Bezbroj puta se iznervirate kada vam punku najlon čarape, a za sve ste vi krivi, jer se uvek spremate i oblačite minut pred izlazak iz stana. Da biste sprečili pucanje najlon čarapa, primenite trik koji produžava njihov vek! Modnim stručnjacima je… »

Kako da prepoznate narcisa

Prva 18.01.2018
Uočiti narcisa nije tako lako, i zato evo nekoliko znakova koji će vam pomoći da primetite jednog u svom okruženju. Često ćemo za nekoga u svakodnevnom govoru primetiti da je narcis, ali "bolest" modernog doba zapravo pogađa mali procenat… »

Novo leto donosi NOVI MUZIČKI FESTIVAL - Dance Park Festival

Prva 18.01.2018
Ovog leta svi putevi vode u Inđiju. Tačno na pola puta između Beograda i Novog Sada, rodila se najvažnija rejv destinacija u 2018. godini – Dance Park Festival. U Fashion Parku Inđija se sastaju dva tehno velikana – beogradski Raveolution i… »

Ima samo 26 godina, a izgleda kao STARICA! Godinama se STIDELA svoje KOŽE, a shvatićete sada i zašto (FOTO)

Prva 18.01.2018
Bile su joj potrebne godine da prihvati svoj fizički izgled. Amerikanka Sara Guerts je foto model koji ruši sve predrasude. Boluje od naslednog sindroma Ehlers-Danlos koji predstavlja bolest kolagena, a manifestuje se kroz preteranu pokretljivost… »