Izvor: Srbija danas arhiva vesti 18.01.2018

Nemiri u Skoplju: Demonstranti zapalili zastavu NATO-a ispred Sobranja, u toku su dva protesta!

Srbija danas 18.01.2018
Makedonci izašli na ulice. Na dvostrukim protestima ispred Sobranja, protiv NATO i protiv antimakedonske politike aktuelne vlade, zapaljena je zastava Alijanse. Dve grupe aktivista organizovale su proteste ispred Sobranja u vreme obraćanja generalnog… »

Umro Jonuz Musliju

Srbija danas 18.01.2018
Jonuz Musliu preminuo je u bolnici u Turskoj. Predsednik Skupštine opštine Bujanovac i Nacionalnog saveta Albanaca Jonuz Musliu preminuo je danas u bolnici u Turskoj, gde se nalazio na lečenju. Musliu je bio nekadašnji politički komandant Glavnog… »

Na sahranu Ivanovića došlo pola Srbije (foto)

Srbija danas 18.01.2018
Na groblju više hiljada ljudi. Više desetina hiljada ljudi okupilo se na Novom groblju da izjavi saučešće porodici ubijenog Olivera Ivanovića. Premijerka Ana Brnabić i direktor Kancelarije za KiM Marko Đurić predvode delegaciju Vlade Srbije. Na… »

Stefanović ponovo tražio od međunarodnih institucija da se Srbija uključi u istragu o ubistvu Olivera Ivanovića!

Srbija danas 18.01.2018
Stefanović apeluje na sve koji se bave istragom da maksimalno zaštite informacije. Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović još jednom je danas istakao zahtev Srbije međunarodnim institucijama na KiM da se naši državni organi uključe u… »

Stižu digitalne registarske tablice: Na ovaj način olakšaće vozačima život!

Srbija danas 18.01.2018
Već ove godine krasiće 100 hiljada automobila! Tokom ove godine digitalne registarske tablice stići će na kalifornijske puteve, a potom ih možemo očekivati i u ostatku Amerike. Kompanija Reviver Auto na ovogodišnjem salonu automobila javnosti je… »

Vojska Srbije upozorila KFOR: Ako neko napadne sever Kosova, nećemo biti nemi posmatrači

Srbija danas 18.01.2018
Da u Beogradu postoji snažna volja da u slučaju eskalacije nasilja u pokrajini zaštiti svoj narod nije novost. Vojska Srbije upozorila je komandu KFOR-a da neće biti samo nemi posmatrač ukoliko na severu Kosova i Metohije dođe do ugrožavanja… »

Razbijeno staklo na prostorijama SNS stranke u Lazarevcu

Srbija danas 18.01.2018
Još jedan u nizu vandalskih napada na prostorije stranke. Beogradski odbor Srpske napredne stranke saopštio je da je tokom noći razbijeno staklo na prostorijama stranke u Lazarevcu. Foto: Srbija Danas Kako kažu, još jedan u nizu vandalskih napada na… »

Još danas lepo vreme, a za vikend će nam trebati toplija odeća

Srbija danas 18.01.2018
Tek od ponedeljka postepeni porast temperature. U većem delu Srbije danas će biti pretežno sunčano, više oblačnosti uz provejavanje slabog snega očekuje se ujutru i pre podne u južnim i istočnim krajevima i to uglavnom u planinskim predelima… »

Ako večeras bude padao sneg - desiće vam se divna stvar!

Srbija danas 18.01.2018
Ako večeras u ponoć otvorite prozor i pogledate u nebo, verovatno ćete primetiti da neko od vaših komšija radi to isto. Ovo ne treba da vas čudi jer je reč o prastarom srpskom običaju! Večeras, čim Sunce zađe, hrišćani počinju da se… »

Vučić i Dodik razgovarali o pitanjima od nacionalnog značaja

Srbija danas 18.01.2018
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa predsednikom Republike Srpske Miloradom Dodikom. Tokom susreta, dvojica predsednika razgovarala su o daljem unapređenju odnosa između Srbije i Republike Srpske. Aleksandar Vučić Foto… »